Βασίλης Σαλέας: «Μια αγκαλιά ήθελα από τη μάνα μου και τίποτα άλλο, το λέω αλήθεια...»
Showbiz

Βασίλης Σαλέας: «Μια αγκαλιά ήθελα από τη μάνα μου και τίποτα άλλο, το λέω αλήθεια...»

Ο Βασίλης Σαλέας έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και έχει αφήσει το δικό του «αποτύπωμα» στα μουσικά δρώμενα.

Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων αλλά και για τη σχέση του με τα χρήματα.

Τι ήταν για σένα τα χρήματα που σου έφερε η δουλειά σου;
«Όλοι χρειαζόμαστε τα χρήματα, αλλά δεν είναι το παν. Το παν είναι να αγαπάς το συνάνθρωπο σου, όλο τον κόσμο. Όλοι είμαστε περαστικοί, θα «φύγουμε» κάποια στιγμή, οπότε, τι μένει... η αγάπη. Είναι πολλά τα δύσκολα. Είναι όμορφη η δουλειά μας, την αγαπάμε, αλλά έχει καλά, έχει και κακά. Πάντως, είμαι ευχαριστημένος, ζω για τη δουλειά μου, μου αρέσει τόσο πολύ, που δεν μπορώ κι εγώ να το εξηγήσω. Είμαι «τρελός και άρρωστος» με τη δουλειά μου. Κάποτε είχε έρθει να με δει εκεί που εμφανιζόμουν ο Γιάννης Βόγλης. Δεν είχαμε γνωριστεί ως τότε. Φώναξε το μετρ και του ζήτησε να μου φέρει στο καμαρίνι μου ένα χαρτί στο οποίο με μεγάλα γράμματα έγραφε: «Αγκαλιάζει το κλαρίνο σαν την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου». Το διάβασα και δάκρυσα. Το έχω κορνιζάρει στο σπίτι μου αυτό το σημείωμα. Μετά γίναμε φίλοι, βγαίναμε, τα λέγαμε...»

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;
«Ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πάρα πολύ πλούσια, γιατί είχα τον μπαμπά μου, που μας είχε σαν βασιλόπουλα. Ο πατέρας μου «έφυγε» πολύ μικρός, στην ηλικία των 51 χρονών. Η μαμά μου «έφυγε» πριν από δύο χρόνια, 84 ετών, και μου λείπει πολύ, κάθε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από της μάνας. Ορφανεύει 100%. Μια αγκαλιά ήθελα από τη μάνα μου και τίποτα άλλο, το λέω αλήθεια... Είμαστε 5 αδέλφια, 2 κορίτσια και 3 αγόρια... δόξα τω θεώ τα καταφέραμε. Έχουμε γίνει και πολύ φτωχοί, άλλα έχουμε μεγαλώσει και πολύ πλούσια, τα έχουμε ζήσει και τα δύο εμείς», αποκάλυψε ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved