Βασίλης Σαλέας: «Όλα τα παιδιά τώρα, αυτή την εποχή, παίζουν καλά»
Showbiz

Βασίλης Σαλέας: «Όλα τα παιδιά τώρα, αυτή την εποχή, παίζουν καλά»

Ξεκίνησε να παίζει κλαρίνο από τα 9 χρόνια του, ενώ φτάνοντας στα 11, άρχισε να πορεύεται μόνος, αναλαμβάνονται την ευθύνη.

«Αντέγραψε» τον πατέρα του, που ήταν εξαιρετικός κλαρινίστας και όλοι έλεγαν ότι έπαιζε όπως εκείνος, όμως αυτός ήθελε να το αλλάξει και το κατάφερε.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του απαντά στο αν θεωρεί ότι υπάρχει αντικαταστάτης σου αλλά και για το αν ο ίδιος αντέγραψε κάποιον στο ξεκίνημα του.

«Όλα τα παιδιά τώρα, αυτή την εποχή, παίζουν καλά. Έχω δώσει συμβουλές σε μερικούς, πρέπει να έχουν «ταυτότητα», όπως το κλαρίνο έτσι και ο τραγουδιστής. Λέμε Αγγελόπουλος, Καζαντζίδης... γνωρίζεις χωρίς να διαβάζεις, έτσι πρέπει και ο μουσικός»

Είχε... αντιγράψει κάποιον στο κλαρίνο στο ξεκίνημα του;
«Είχα... αντιγράψει τον μπαμπά μου, γιατί έπαιζε πάρα πολύ καλά. Με άκουγαν πιτσιρίκο στη γειτονιά που έπαιζα κι έλεγαν: «Ίδιος, σαν τον μπαμπά του, ακριβώς, αντιγραφή». Το άκουγα αυτό και δεν κοιμόμουν το βράδυ, ήθελα να το αλλάξω, ήθελα να λένε: «Παίζει ο Βασίλης» κι έτσι στην πορεία το άλλαξα, έκανα δικιά μου «ταυτότητα». Αυτό λέω και στα νέα παιδιά τώρα, όπως και στο γιο μου .Έχω παίξει παντού, στο Μέγαρο Αθηνών, στο Λονδίνο, στην Τουρκία πηγαίνω 20 χρόνια. Μας λατρεύουν. Δεν φταίει ο λαός, οι κυβερνήσει το κάνουν... Έχουμε 2.000 Έλληνες εκεί και είναι σαν αδέλφια με τους Τούρκους», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved