Showbiz

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Φαίδωνα Γεωργίτση! (vid)

Gossip-tv Team

Το απόλυτο πένθος έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Φαίδωνα Γεωργίτση.

 

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 80 ετών. Σήμερα, στις 12,30 μ. μ. συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πάλευε, σιωπηλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον καρκίνο που τον είχε προσβάλλει.

Ο αγώνας ήταν άνισος και τελικά, ο ηθοποιός άφησε χθες την τελευταία του πνοή βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και όσους τον αγάπησαν, σε βαρύ πένθος.

Σήμερα, στην κηδεία του ήταν πολλοί οι συνάδελφοί του που έσπευσαν να του πουν το τελευταίο αντίο, ανάμεσά τους ο Θάνος Καληώρας, ο Ζαχαρίας Ρώχας, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Άννα Φόνσου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Δημήτρης Αρώνης, η Μαίρη Βιδάλη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους παλιούς ηθοποιούς, δεν επρόκειτο να παρευρεθούν καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν τον πόνο για τον χαμό του.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τη ζωντανή σύνδεση που είχε η εκπομπή Έλα χαμογέλα με το νεκροταφείο Νέας Σμύρνης όπου έγινε η κηδεία.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved