Ελένη Κρίτα: Ο άγνωστος πρώτος γάμος και το κάρμα με τις απώλειες που τη στιγμάτισαν!
Showbiz

Ελένη Κρίτα: Ο άγνωστος πρώτος γάμος και το κάρμα με τις απώλειες που τη στιγμάτισαν!

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός Ελένη Κρίτα που… μισούσε να αγαπάει τη Ζουμπουλία στο «Παρά πέντε» ήταν ζευγάρι με τον αξέχαστο Μίμη Χρυσομάλλη. Ποιος όμως γνώριζε ότι πριν από εκείνον είχε ήδη στο ενεργητικό της έναν γάμο;

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός γυρνάει τον χρόνο πίσω, θυμάται από πού ξεκίνησε και εξιστορεί άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Πρώτος ρόλος;

Ήταν λίγο δύσκολα τότε τα πράγματ, γιατί ήμουν παντρεμένη με παιδί. Και δεν καλοφαινόταν στον άνδρα μου να φεύγω το βράδυ από το σπίτι για το θέατρο. Μετά που χώρισα, βέβαια έκανα και θέατρο. Ξεκίνησα με το «Η σημασία τού να είναι κανείς σοβαρός».

Στα πόσα χρόνια γάμου χωρίσατε;

Στα τεσσεράμισι χρόνια και αφού είχαμε κάνει και τον γιο μας που ήταν τριών χρονών.

Γιατί χωρίσατε;

Είχα ήδη γνωρίσει τον Μίμη (σ.σ. Χρυσομάλλη) και είχα αρχίσει να καταπιέζομαι μέσα στον γάμο μου. Υπήρχε έλη από την αρχή, αλλά νομίζω ότι υπερίσχυσε και η ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα.

Πού γνωριστήκατε με τον Μίμη Χρυσομάλλη;

Στα γυρίσματα του Αττίκ στο Παρίσι… Χρειάστηκε χρόνο να με «ψήσει». Εκείνος από την αρχή που με είδε, νομίζω, έπαθε κάτι. Με κυνήγησε πολύ, εγώ ήμουν και παντρεμένη, ήταν δύσκολες οι αντικιμεινικές συνθήκες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αλλά υπήρχε χημεία.

Ήσασταν παντρεμένοι;

Δεν παντρευτήκαμε ποτέ… Ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε λίγο πριν πεθάνει. Μείναμε μαζί 18 χρόνια. Δεκαεννιά χρόνια γνωριμίας.

Δεύτερη απώλεια…

Τρίτη. Πέντε χρόνια πριν από τον Μϊμη έχασα τον πρώτο μου σύζυγο, με τον οποίο είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο ένας εκτιμούσε πολύ τον άλλο. Τον ένιωθα οικογένειά μου, συγγενή μου. Είχαμε και ένα παιδί μαζί… Δώδεκα χρόινα μετά τον χωρισμό μας πέθανε.

Από τι;

Από καρδιά. Και ο πατέρας μου, και ο Γιώργος και ο Μίμης. Δεν ξέρω τι παράξενο κάρμα είναι αυτό…

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved