Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό το όνομα θα δώσει στο δεύτερο γιο της
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό το όνομα θα δώσει στο δεύτερο γιο της

Σε πολύ δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η λαμπερή ηθοποιός και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς περιμένουν πώς και πώς το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, χαλαρώνει στο σπίτι της και αποκαλύπτει το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον δεύτερο γιο τους, αλλά και τη χιουμοριστική ιστορία που προέκυψε ενώ αναζητούσαν το όνομα που θα δώσουν στον πρίγκιπά τους: «Τον δεύτερο θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το “Πικουνάκι”. Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα “Πικούνιος”. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι», ενώ συμπληρώνει για τον μεγάλο της γιο: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί -είναι πεντέμισι ετών- και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρυσι ένα αδελφάκι. Ηθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του» λέει η ίδια στη Realnews.

Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Κατερίνας έχει αποφασίσει να είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού και στο δεύτερο παιδί τους και, όπως εξομολογείται η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύντροφο δίπλα της: «Περιμένει πώς και πώς το δεύτερο και είναι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Νιώθω πάρα πολύ καλά».

Αν για κάτι είναι σίγουρη η Κατερίνα, είναι ότι το δεύτερο παιδί της θα βγει… χορευταράς: «Κάθε φορά που λέω ένα τραγούδι, κάνει πολλές τούμπες στην κοιλιά. Αυτό το κατάλαβα και στο στούντιο, όταν ηχογραφούσαμε το τραγούδι με την Demy, που “ντύνει” τους τίτλους της ταινίας “Περιμένοντας τη νονά”», όπου κάνει και το ντεμπούτο της στη δισκογραφία: «Υποδύομαι τη μητέρα της Demy, η οποία την έκανε σε νεαρή ηλικία, μετά από μια ερωτική περιπέτεια στη Νάξο. Μετά, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν πολύ ωραία κι έτσι πληγώθηκε πάρα πολύ και μεγάλωσε μόνη της την κόρη της στη Γερμανία, αποκομμένη από τον πατέρα. Πηγαίνοντας πια η κόρη στο νησί, συναντά τυχαία τον πατέρα της και κάπως έτσι ξεκινά η πλοκή», λέει και προσθέτει: «Πρόκειται για μια πολύ τρυφερή κωμωδία και θυμίζει γαλλικό κινηματογράφο. Είναι γυρισμένη από τον Νίκο Ζαπατίνα, σε δικό του σενάριο.

Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Μάνος Ελευθερίου και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, που αποτελούν ένα καταπληκτικό δίδυμο με απίστευτο χιούμορ. Δίνουν ένα ρεσιτάλ υποκριτικής. Διαφέρει πολύ από τις εμπορικές κωμικές ταινίες που συναντάμε. Είναι ευχάριστη, αλλά ταυτόχρονα σε βάζει σε μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και αυθεντικότητας». Oσον αφορά το τραγούδι, μας λέει τα εξής: «Κάπως έτσι κάναμε και το τραγούδι με τον Σταύρο Τσουμάνη, ο οποίο έχει γράψει και το soundtrack της ταινίας. Το “Δίπλα μου” είναι μια τρυφερή μπαλάντα που περιγράφει την αέναη αγάπη μεταξύ μαμάς και κόρης. Το τραγούδι υπογράφουν ο Σταύρος Τσουμάνης στη μουσική και η Βίβιαν Κοντομάρη στους στίχους, ενώ είναι μία παραγωγή της Red Line Productions και κυκλοφορεί από την Panik Records. Από την άλλη, η Κ. Παπουτσάκη έχει κλείσει θεατρικά, καθώς θα είναι στο «Παλλάς», όπου θα ανέβει η ζωή του Ωνάση στο έργο που θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής: «Εγώ θα υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας, η Δήμητρα Ματσούκα την Τζάκι Κένεντι και η Ευγενία Δημητροπούλου την Τίνα Λιβανού», τονίζει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved