Αυτή και αν είναι ευχάριστη είδηση! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει τον γάμο της!
Showbiz

Αυτή και αν είναι ευχάριστη είδηση! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει τον γάμο της!

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

Έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, η σχέση της τραγουδίστριας Ζωής Παπαδοπούλου και του βολεϊµπολίστα Θοδωρή Πλεμμένου βρίσκεται στο κατώφλι της επισηµοποίησης. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί το προσεχές φθινόπωρο.

«Είµαστε πολύ καλά µε τον Θοδωρή. Είµαστε µαζί τον τελευταίο ενάµιση χρόνο, ζούµε µαζί στο σπίτι µας στον Υµηττό και έχω ξεκινήσει τις προετοιµασίες του γάµου µας, ο οποίος θα γίνει µετά το καλοκαίρι του 2019», δηλώνει ενθουσιασµένη η Ζωή Παπαδοπούλου στη Realnews και συνεχίζει: «Ακόµα βρισκόµαστε σε αρχικό στάδιο, γιατί αυτό το διάστηµα προέχουν οι επαγγελµατικές µου υποχρεώσεις, αλλά και οι αγωνιστικές του Θοδωρή στην οµάδα του Πανερυθραϊκού».

Η ερµηνεύτρια µοιράζει την καθηµερινότητά της ανάµεσα στην προετοιµασία για τις συναυλίες της στο εξωτερικό και τις εµφανίσεις της µε τον Κώστα Καραφώτη, ενώ παράλληλα µπαίνει στο στούντιο ηχογραφώντας υλικό για τη νέα δισκογραφική της δουλειά. Παρά το φορτωµένο καλλιτεχνικό της πρόγραµµα, ωστόσο, ζει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Η Ζωή και ο Θοδωρής έγιναν ζευγάρι πριν από περίπου δύο χρόνια.

Συνδετικός κρίκος υπήρξε ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Ο Θοδωρής είναι επί σειρά ετών καρδιακός φίλος µε τον Κώστα, ο οποίος διατηρεί επίσης φιλική σχέση µε τη Ζωή. Σύµφωνα µε πληροφορίες από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, µάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι εκείνος ο κουµπάρος του ζευγαριού, µαζί µε την τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έχει ιδιαίτερη σχέση µε τη µέλλουσα νύφη.

Από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους, ο Θοδωρής και η Ζωή έγιναν αχώριστοι και από τους πρώτους κιόλας µήνες της σχέσης τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Πολύ σύντοµα γνώρισαν ο ένας τους γονείς και την οικογένεια του άλλου. Και µπορεί να τρέχουν καθηµερινά µε πρόβες και προπονήσεις, έχουν καταφέρει όµως να κρατούν τις ισορροπίες στη σχέση τους, διασφαλίζοντας κάποιες πολύτιµες στιγµές µόνο για εκείνους.

Πηγή φωτό: NDP

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved