Κώστας Χαρδαβέλλας: Νέα περιπέτεια με την υγεία του! Το χειρουργείο και η αποκάλυψη για τον καρκίνο
Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας: Νέα περιπέτεια με την υγεία του! Το χειρουργείο και η αποκάλυψη για τον καρκίνο

Σε νέες περιπέτειες μπήκε ξανά ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την υγεία του, όμως, όπως έχει μάθει να κάνει πάντα στη ζωή του, σκοπεύει να βγει και από αυτή μεγάλος νικητής. 

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος το 2009 είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή καρκίνου και οι προβλέψεις των γιατρών του δεν ήταν καθόλου αισιόδοξες για εκείνον, βρίσκεται σε θάλαμο νοσοκομείου αυτές τις ημέρες και αναρρώνει από μία νέα περιπέτεια που όμως δεν ήταν τόσο σοβαρή όπως τότε που έζησε έναν εφιάλτη.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας πριν από λίγες ημέρες εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση στη χολή του και τώρα είναι καλά στην υγεία του. Λίγο πριν μπει όμως, είχε δώσει συνέντευξη και είχε μιλήσει για τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν χρειάστηκε να παλέψει για την ίδια του τη ζωή, με "αντίπαλο" τον καρκίνο και μάλιστα πολύ επιθετικό.

«Όταν πριν από δέκα χρόνια μου εμφανίστηκε ένας πολύ επιθετικός καρκίνος και βρισκόμουν μεταξύ ζωής και θανάτου (οι γιατροί έδιναν 70% πιθανότητα να “φύγω”), ένα βράδυ σκεφτόμουν «Ρε συ Κώστα, μη στεναχωριέσαι… Έχεις ζήσει δέκα ζωές…». Δεν με ένοιαζε να φύγω, ήθελα όμως να ζήσω για τη γυναίκα μου και το παιδί μου» είπε ο αγαπημένος δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved