Μελίνα Μακρή:  Η επιθυμία για ένα παιδί, τα δάκρυα, το νοικοκυριό και το τέλειο... παστίτσιο!
Showbiz

Μελίνα Μακρή: Η επιθυμία για ένα παιδί, τα δάκρυα, το νοικοκυριό και το τέλειο... παστίτσιο!

Πρόσφατα η Μελίνα Μακρή γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων έγγαμου βίου με τον ηχολήπτη και συνθέτη Φράνκι Λούβαρη και μας μιλά για το πώς βιώνει τον γάμο.

«Πάρα πολύ ήρεμα. Δεν αλλάζει κάτι. Οπως ζούσαμε πριν, ζούμε και τώρα», ενώ, σχετικά με την απόκτηση ενός μωρού, ανα φέρει: «Θέλω πάρα πολύ ένα παιδί, αλλά στην παρούσα φάση το βάρος έχει πέσει στην καριέρα μου» λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σε μια καριέρα, η οποία χτίστηκε με δυσκολίες και δάκρυα: «Τα πρώτα χρόνια της δουλειάς ήταν δύσκολα ψυχολογικά, γιατί δεν είχα και την ωριμότητα που έχω τώρα, ώστε να αντιμετωπίσω κάποιες σκληρές αλήθειες. Στενοχωριόμουν και ήθελα να τα παρατήσω, πριν ακόμη μπω στους Vegas. Ωστόσο ήμουν τυχερή γιατί το συγκρότημα πήγε πολύ καλά γρήγορα και ανέβηκε η ψυχολογία μου».

Στην καθημερινότητά της, όπως η ίδια αποκαλύπτει, είναι καλή νοικοκυρά: «Μαγειρεύω, κάνω δουλειές στο σπίτι… Ολα! Μου αρέσει να φωνάζω και φίλους να τους μαγειρεύω… Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να καθίσω δύο ώρες! Τα κοιτάω όλα! Η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο με χειροποίητη μπεσαμέλ. Επίσης φτιάχνω πάρα πολλά γλυκά, κέικ και τιραμισού». Ο σύζυγός της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της μαγειρικής της, κα θώς, όπως η ίδια περιγράφει: «Δεν παχαίνει! Είναι από αυτούς που τρώνε και δεν παχαίνουν».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved