Δημήτρης Σταρόβας: «Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου 50 κιλά πιο αδύνατο μετά από πέντε χρόνια»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου 50 κιλά πιο αδύνατο μετά από πέντε χρόνια»

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε ως κριτή στο Your Face Sounds Familiar, έχει πάντα θέματα με το βάρος του και φυσικά μία μεγάλη επιθυμία του είναι να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά

Δείτε τι αποκάλυψε ο καλλιτέχνης για τις τηλεοπτικές επιλογές του αλλά και για την επιθυμία του να δει στο μέλλον τον εαυτό του πιο αδύνατο...

«Power of love» έχεις παρακολουθήσει;

Οχι, βέβαια.

Γιατί το λες έτσι;

Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν κάνω τον κουλτουριάρη, αλλά στο «Your face sounds familiar», για παράδειγμα, πάνε συγκεκριμένοι άνθρωποι, είναι αυτή η δουλειά τους και έχουν έναν σοβαρό σκοπό. Είναι ένα πράγμα που επίσης δημιουργεί πρότυπα. Δεν είναι απλό. Να υπάρχουν όλα, αλλά αυτό θα έπρεπε να είναι από τα τελευταία. Οχι να πρωταγωνιστεί. Και στους ίδιους κάνει κακό.

Αν σου πρότειναν εκπομπή μαγειρικής, θα αναλάμβανες ξανά;

Το έχεις κάνει στο παρελθόν με το «Νηστικό αρκούδι». Ναι, αν ήταν έτσι όπως την ήθελα, βέβαια. Δεν είμαι σεφ, αλλά με την πιο ευρεία έννοια θα μπορούσα. Το φαγητό είναι ιεροτελεστία. Εχει να κάνει με την ανθρώπινη επαφή.

Πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από πέντε χρόνια;

50 κιλά πιο αδύνατο. Αλλο 40 χρόνων υπέρβαρος, άλλο 55.

Συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη φωτογραφία;

Το έχω εξελίξει τώρα και ασχολούμαι με το βίντεο. Κάνω και online σεμινάρια με κάτι πανεπιστήμια στην Αμερική. Γενικώς θέλω να κάνω πράγματα που να μείνουν, όπως η σκηνοθεσία.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved