Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!
Showbiz

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Διανύει μια υπέροχη περίοδο, αφού εμφανίζεται σε μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν. Παράλληλα, η Ζένια Μπονάτσου είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφο και συνάδελφό της Σωτήρη Μανίκα

Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου έχει καταφέρει με το σκέρτσο και το νάζι της να συγκινήσει το κοινό που την απολαμβάνει στην αγαπημένη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στο θέατρο «Ηβη», σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου. Εκτός από την επιτυχία της πάνω στη σκηνή, όμως, η Ζένια είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή, αφού ζει έναν μεγάλο έρωτα, που ξεκίνησε με… χτυποκάρδια στα θρανία της δραματικής σχολής Ιασμος.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στη σχολή, φάνηκε η έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους και που στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Καθοριστική για τη σχέση τους, μάλιστα, ήταν η παράσταση «Love play», που ανέβηκε την άνοιξη του 2017 σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, στην οποία και συνεργάστηκαν. Από τότε είναι αχώριστοι.

Ο Σωτήρης στηρίζει τη Ζένια, υπήρξε βράχος δίπλα της όταν έχασε τη γιαγιά της, ενώ την καμαρώνει στα πρώτα και ιδιαίτερα επιτυχημένα θεατρικά της βήματα. Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι των ηθοποιών εκμεταλλεύτηκε μια μικρή ανάπαυλα από τις παραστάσεις και έσπευσε μαζί με την παρέα του να απολαύσει τη χιονισμένη Αράχωβα. Η Ζένια, έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που αποτελούσε ανέκαθεν δέλεαρ για τη δημοσιότητα και τους φωτογράφους, δεν επιθυμεί να μιλά για την προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό η ίδια και ο σύντροφός της προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να κινούνται στους κοσμικούς κύκλους διακριτικά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved