Μέμος Μπεγνής: «Περνάω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου, επαγγελματικά και προσωπικά»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Περνάω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου, επαγγελματικά και προσωπικά»

Να και ένας άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος! Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή ο οποίος δηλώνει πολύ καλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός...

Βλέπεις «φως» γενικότερα;

Στην Ελλάδα της ρεμούλας, που είναι γεμάτη τσάμπα μάγκες, που υπάρχουν κακοποίηση, βιασμοί, που βασανίζουν ζώα για την πλάκα τους, που κανείς δεν τιμωρείται για τίποτα, που επιπλέουν οι φελλοί, που γίνεται μπούλινγκ για την όποια διαφορετικότητα, που δεν υπάρχει σεβασμός, που δεν δίνεται έμφαση στην παιδεία, που κυριαρχούν ο ωχαδελφισμός και η παραβατικότητα, που παρκάρουν στις ράμπες των ανάπηρων, πόσο «φως» μπορεί να δει κανείς; Για πήγαινε να τα κάνεις αυτά στο εξωτερικό. Να πειράξεις ζώο, να καπνίσεις σαν μάγκας σε δημόσιο χώρο, να οδηγείς όπως σου καπνίσει, κλείνοντας ράμπες; Σηκωτό σε έχουν πάει μέσα. Αλλά εδώ υπάρχει ατιμωρησία για όλα. Και αυτό δίνει χώρο να γίνουν κάποιοι πιο κάφροι απ’ ό,τι είναι. Γεμίσαμε με κάφρους!

Θα ασχολιόσουν ποτέ με την πολιτική, Μέμο;

Οχι, όχι με τίποτα! Δεν με κεντρίζει καθόλου ένας τέτοιος ρόλος και καμία καρέκλα. Θέλω να εξασκώ την τέχνη μου και να «πλουτίζω» από αυτήν, όπως συμβαίνει 22 χρόνια τώρα...

Είσαι ευτυχής και προσωπικά;

Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ (σ.σ.: γελάει)! Θα σου πω πως περνάω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου, επαγγελματικά και προσωπικά, κι αυτό ας σου αρκέσει. Χαίρομαι τη ζωή, χαίρομαι τη δουλειά μου και προχωρώ μπροστά με κέφι και λαχτάρα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved