Ένα βήμα πριν το... μονόπετρο για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ!
Showbiz

Ένα βήμα πριν το... μονόπετρο για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ!

Όπου να 'ναι, θα ακούσουμε ευχάριστες εξελίξεις για τη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού!

Ετοιμη να δεχθεί το μονόπετρο είναι η Άννα Βαλή από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έναν χρόνο πριν μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής της. Πριν από λίγες ημέρες, η personal trainer γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της και πανευτυχής ευχαριστούσε όλους όσοι της ευχήθηκαν μέσω των social media, αλλά κυρίως τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά: «Σας ευχαριστώ θερμά για τις υπέροχες ευχές. Τρίτη χρονιά που σβήνω κεράκια μαζί σου, αγάπη μου. Σε ευχαριστώ για όλα».

Το ζευγάρι ζει έναν έρωτα τρελό, που παρότι μετράει τρία χρόνια, είναι σαν να γνωρίστηκαν μόλις χθες. Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τη Realnews, θέλοντας να κάνει ξεχωριστή την ημέρα των γενεθλίων της, της έστελνε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πανάκριβες ανθοδέσμες. Η Άννα Βάλη, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι το κορίτσι που πάντοτε αναζητούσε ο επιχειρηματίας. Πρόσφατα συγκατοίκησαν στα νότια προάστια, στο σπίτι του Βασίλη, και πλέον οι συνθήκες φαίνεται να είναι ώριμες για το επόμενο βήμα.

Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί, έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου και η γυμνάστρια έχει μυήσει τον σύντροφό της σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που είναι εμφανές στην εμφάνισή του. Στον ελεύθερο χρόνο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και όταν βγαίνουν απολαμβάνουν συνήθως ένα ωραίο γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια της οικογένειας Σταθοκωστοπούλου. Προς το παρόν, δεν σκέφτονται την απόκτηση παιδιού, καθώς θέλουν όλα να έρθουν με τη σωστή σειρά, ενώ δίνουν χώρο στην καριέρα τους. Ο μεν στις επιχειρήσεις του και η δε στο personal training προσώπων της σόουμπιζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved