Αθηνά Οικονομάκου: «Με υποδέχτηκαν όλοι με μια τεράστια αγκαλιά και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Με υποδέχτηκαν όλοι με μια τεράστια αγκαλιά και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό»

Επαγγελματικά η Αθηνά Οικονομάκου είναι ακόμα μια χρονιά στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου», και παρά τη διακοπή λίγων μηνών με τον ερχομό του μωρού της φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Πώς σχολιάζει η ίδια την επιστροφή της;
«Νιώθω σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Σε αυτή τη δουλειά νιώθω σαν να είμαι με την «οικογένειά μου». Με υποδέχτηκαν όλοι με μια τεράστια αγκαλιά -και οι συνεργάτες μου και ο κόσμος- και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Η συνθήκη φέτος είναι καλύτερη από ποτέ. Δουλεύω πολύ συγκεκριμένες μέρες και ώρες, εξαιτίας του μωρού, με αποτέλεσμα ούτε να κουράζομαι, ούτε να νιώθω ενοχές επειδή λείπω πολλές ώρες»

Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να μην επιστρέψεις λόγω του μωρού;
«Σταμάτησα τα γυρίσματα στον έβδομο μήνα. Τότε, η παραγωγή μου ζήτησε να τους πω ποια ήταν τα σχέδιά μου κι αν ήθελα να ξαναγυρίσω στη σειρά μετά που θα γεννήσω. Ζήτησα, αν γινόταν, να τους απαντήσω λίγο μετά τον ερχομό του μωρού γιατί δεν γνώριζα πώς θα είναι η ψυχολογία μου κι αν θα μπορώ να τον αφήνω, παρά το ότι αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Ευτυχώς, μου έδωσαν το δικαίωμα να αποφασίσω αργότερα. Τελικά, επέστρεψα στη σειρά όταν ο Μάξιμος έγινε επτά μηνών και με συγκεκριμένες συνθήκες», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved