Ιουλιέτα Κίτρινου: «Όταν έφευγα για Άγια Δομίνικο με έβριζαν»
Showbiz

Ιουλιέτα Κίτρινου: «Όταν έφευγα για Άγια Δομίνικο με έβριζαν»

Η Ιουλιέτα Κίτρινου μιλά για την απόφαση της να μπει στο Survivor, για το τι θα της λείψει περισσότερο μετά την αποχώρηση της, τα επόμενα σχέδια της, αλλά και την τουρκική ομάδα.

Ήταν εύκολη η απόφαση που πήρε ν' αφήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του παιχνιδιού επιβίωσης;

Πώς είδες την τουρκική ομάδα;

«Σίγουρα, αν δεν ζήσεις με την ομάδα, δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται και οι Τούρκοι λειτούργησαν πολύ έξυπνα σε αυτό το κομμάτι, καθώς δεν εκδηλώνονταν πολύ μπροστά μας. Σίγουρα υπάρχουν και εκεί εντάσεις. Νομίζω ωστόσο ότι είναι ενωμένοι και στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάνε όλα. Αν εξαιρέσω μόνο την περίπτωση του Μπόρακ που νομίζω ότι είναι κάπως περιθωριοποιημένος και αδίκως θα έλεγα».

Τι θα σου λείψει περισσότερο;

«Οι στιγμές στον αγωνιστικό χώρο».

Τι σε έκανε να μπεις στο παιχνίδι;

«Πίστευα ότι είναι ένα παιχνίδι που μου ταιριάζει πολύ, διότι μου αρέσουν τα αγωνίσματα, ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Ήταν το μόνο ριάλιτι που θα μπορούσα να συμμετέχω. Επίσης, με επηρέασε πάρα πολύ και ο αδερφός μου».

Τα σχέδια σου;

«Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ και πολλά. Όταν βγήκα, σοκαρίστηκα με την καλή έννοια από την αντιμετώπιση του κόσμου και ειδικά του τουρκικού κοινού, όπου δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο. Όταν έφευγα για Άγια Δομίνικο, λόγω του τρέιλερ, όπου βγήκε προκλητικό, χωρίς να το θέλω, με έβριζαν. Τώρα επέστρεψα και είναι όλοι «ερωτευμένοι» μαζί μου! Ειλικρινά δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία μου από εδώ και πέρα και τι προτάσεις μπορεί να έχω. Αλλά σαν να μυρίζομαι ότι θα είναι περισσότερο από την Τουρκία», λέει στο 7μερες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved