Ταμίλα Κουλίεβα: Δεν πάει ο νους σας ποιοι ηθοποιοί υπήρξαν μαθητές της
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Δεν πάει ο νους σας ποιοι ηθοποιοί υπήρξαν μαθητές της

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο και την τηλεόραση. 

Ωστόσο, έχει διδάξει υποκριτική και τεχνικές αυτοσχεδιασμού σε κάποιες από τις σημαντικότερες δραματικές σχολές στην Ελλάδα, όπως αυτή του Εθνικού Θεάτρου και του ΚΘΒΕ. Μαθητές της υπήρξαν οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρίνα Καλογήρου, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Ναυπλιώτου και Αντώνης Καρυστινός.

«Είμαι 52 χρόνων. Δεν νιώθω ούτε μικρή ούτε μεγάλη. Σίγουρα είμαι πολύ περήφανη για τους μαθητές μου όταν αυτοί προχωρούν και συμμετέχουν σε ωραίες δουλειές. Νομίζω πως είναι μεγαλύτερη η χαρά απ' ό,τι αν τα κατάφερνες εσύ ο ίδιος, γιατί σκέφτεσαι πως κάτι καλό έδωσα, κάτι που έπιασε τόπο» είπε στο people και συνέχισε:

«Νομίζω ότι η εποχή μας λέγεται πια "Google" και καθορίζει πολύ τα πράγματα. Σαφέστατα υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά βλέπω ότι στην πλειονότητα τους έχουν στην τσάντα τους ένα tablet ή ένα κινητό, όπου εκεί μέσα κουβαλούν ολόκληρη τη βρετανική βιβλιοθήκη, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν selfies. Σιγά σιγά βαδίζουμε σε έναν δρόμο που η γνώση θα είναι προσβάσιμη για όλους, αλλά τα νέα παιδιά θα έχουν χάσει την ικανότητα να την αντιλαμβάνονται και να την εισπράττουν, Θα είναι όλο και πιο δύσκολο να διαβάσουν, για παράδειγμα, ένα λογοτεχνικό βιβλίο, το οποίο θα μπορούν να κατεβάσουν με ένα απλό "κλικ" στον υπολογιστή τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved