Φαίη Ξυλά: «Όλοι φτιάχνουν μια σφαίρα μέσα στην οποία νιώθουν ασφάλεια»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Όλοι φτιάχνουν μια σφαίρα μέσα στην οποία νιώθουν ασφάλεια»

Η Φαίη Ξυλά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το πείραμα». 

Η παράσταση θα επιστρέψει στο Μέγαρο Μουσικής από τις 14 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

«Μια οικογένεια ζει μέσα στη σφαίρα της, που συνεχώς βρωμίζει. Ένας επιστήμονας έξω από τη σφαίρα τους παρατηρεί και συγκρίνει τη συμπεριφορά τους με τα ηλεκτρόνια. Αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια αλλάζουν συμπεριφορά όταν αντιληφθούν πως κάποιος τα παρατηρεί. Όλοι με κάποιον τρόπο φτιάχνουν μια σφαίρα, μέσα στην οποία νιώθουν ασφάλεια, και οι περισσότεροι εγκλωβίζονται στις διάφορες κοινωνικές επιταγές. Κάποιοι κατορθώνουν-τολμούν να βγουν από τη σφαίρα τους, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν τπν ασφάλεια του γνώριμου, ακόμα και αν είναι αφόρητο», εξήγησε η Φαίη Ξύλα στο Secret.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται τη μητέρα της οικογένειας, που μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι επιτυχία είναι να αποκτήσεις την τέλεια οικογένεια. Ο χαρακτήρας της γυναίκας αυτής είναι πολύ γνώριμος σε όλους μας. Πρόκειται για τη μητέρα-σύζυγο που παλεύει να διατηρήσει την εικόνα της υποτιθέμενης τέλειας οικογένειας της, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρατήσει καθαρή τη σφαίρα της και να κρύψει από τους έξω τη βρωμιά της.

«Γι’ αυτήν η εικόνα που δείχνει προς τους έξω είναι ό,τι σημαντικότερο, είναι στόχος ζωής. θέλει να τους κρατήσει όλους μέσα στη σφαίρα. Είναι αυταρχική και θέλει να έχει τον έλεγχο. Σε καμία περίπτωση δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια ευθύνη για τη βρωμιά που συνεχώς απλώνεται στη σφαίρα τους. Η ελληνική οικογένεια σήμερα είναι σε μεταβατικό στάδιο, καθώς από τη μια παλεύει να διατηρήσει κάποια παλαιότερα πρότυπα και από την άλλη να προσαρμοστεί στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved