Γιώργος Λεμπέσης: "Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατο"
Showbiz

Γιώργος Λεμπέσης: "Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατο"

Υστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τα μουσικά πράγματα ο Γιώργος Λεμπέσης επιστρέφει. Ανανεωμένος, νιόπαντρος και με μία υπόσχεση στον εαυτό του και στους ανθρώπους που αγαπάει: να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Συσσωρευμένα προβλήματα, με κυριότερο αυτό της υγείας του, τον κράτησαν μακριά από το τραγούδι.




“Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή άρχισα να πιέζομαι έντονα, αισθανόμουν πολύ κουρασμένος. Κούραση και άγχος μαζί. Άρχισα να έχω ταχυκαρδίες και μεγάλη ατονία. Τελικά ήταν ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, το οποίο για να το ξεπεράσω μου πήρε ενάμιση χρόνο. Είχα πιεστεί πάρα πολύ από τη δουλειά μου. Εκείνη την εποχή είχαν συμβεί πολλά δυσάρεστα πράγματα που συνέπεσαν με τις δικαστικές υποθέσεις που είχα με τις δισκογραφικές εταιρείες. Τότε σταμάτησε και η συνεργασία μου με τον Φοίβο. Όλα αυτά με επηρέασαν. Γιατί εγώ τα έβλεπα αθώα τα πράγματα και πολύ συναισθηματικά. Δεν είναι όμως έτσι. Από αυτήν την ιστορία έμαθα πολλά. Αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου και να λειτουργείς διαφορετικά. Ομως, τα παθήματα γίνονται μαθήματα και ασπάζομαι αυτό που λένε, πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Για την σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο ανέφερε: «Με τον Τόλη Βοσκόπουλο έχουμε ιδιαίτερη σχέση, τον αγαπώ και τον εκτιμώ απεριόριστα. Τον επισκέπτομαι συχνά στο σπίτι του, έχει μία πολύ όμορφη κόρη, τη Μαρία, που κάνει κι αυτή μουσική. Όπως το ίδιο εκτιμώ και τη σύζυγό του, την κυρία Άντζελα Γκερέκου και χαίρομαι κάθε φορά που τους συναντώ. Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον θεωρώ μεγάλο δάσκαλο και καλλιτεχνικό μου πατέρα. ‘Οταν δουλεύαμε μαζί καθόμουν πίσω από τη σκηνή και τον παρακολουθούσα, πώς κινείται, πώς αντιδρά και μάθαινα.»
Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved