Σίβερτ Χόγεμ: «Στην Ελλάδα το κοινό τα δίνει όλα σε κάθε συναυλία μας»
Showbiz

Σίβερτ Χόγεμ: «Στην Ελλάδα το κοινό τα δίνει όλα σε κάθε συναυλία μας»

Στη χώρα μας οι Madrugada απέκτησαν τόσο φανατικούς θαυμαστές χάρη στη δύναμη της τηλεόρασης, αφού τα ατμοσφαιρικά, σκοτεινά τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκαν συχνά ως σάουντρακ σε σκηνές από τις σειρές «10η Εντολή» και «Κόκκινος Κύκλος».

Πώς αντέδρασε όταν το έμαθε;

«Μου φάνηκε κάπως αστείο, γιατί μου εξήγησαν ότι τα σίριαλ αυτά δραματοποιούν αληθινά εγκλήματα. Δεν έχω κανένα θέμα με οποιαδήποτε χρήση της μουσικής μας που τη βοηθάει να αγγίξει ένα ευρύτερο ακροατήριο. Δεν έχω δει ωστόσο κανένα επεισόδιο από αυτές τις σειρές. Ίσως το κάνω τώρα».

Τη χώρα μας την επισκέπτεται αδιαλείπτως εδώ και 20 χρόνια. Τι τον ενθουσιάζει και τι του φαίνεται αλλόκοτο;

«Στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο το κοινό τα δίνει όλα σε κάθε συναυλία μας. Οι Έλληνες συμμετέχουν ολόψυχα στα live - έχεις την αίσθηση ότι θέλουν κάθε φορά να ζήσουμε όλοι μαζί κάτι αξέχαστο και εν πολλοίς το πετυχαίνουν. Είναι τόσο παθιασμένοι με τη μουσική. Όσον αφορά το πιο περίεργο, με ξαφνιάζει το πόσο συχνά χρησιμοποιούν κεφαλαία ή βάζουν άπειρα θαυμαστικά όταν γράφουν στο Facebook. Δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά ελληνική συνήθεια, αλλά την έχω παρατηρήσει στους Έλληνες και μου κάνει εντύπωση».

Τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί εδώ τις έχει άραγε παρατηρήσει;

«Είναι δύσκολο να καταλάβω ακριβώς πώς ζουν οι άνθρωποι, έρχομαι για λίγο. Φυσικά και μέσα στα χρόνια είδα πως η ατμόσφαιρα ξεγνοιασιάς που υπήρχε μετά το 2000, όταν αρχίσαμε να ερχόμαστε, έχασε την έντασή της, όμως πάντα οι Έλληνες αγαπούν τη μουσική και στις συναυλίες οι προβληματισμοί ξεχνιούνται. Έχω φίλους στην Ελλάδα και γνωρίζω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Ελλάδα επηρεάστηκε επίσης πολύ από τη μεταναστευτική κρίση, έχει περάσει δύσκολα η χώρα σας», λέει ο Σίβερτ Χόγεμ στο Βήμαgazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved