Ποια πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήμουν η χαρά της ζωής, γι’ αυτό όλοι οι γκόμενοι με κεράτωναν
Showbiz

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήμουν η χαρά της ζωής, γι’ αυτό όλοι οι γκόμενοι με κεράτωναν

Πέρασε πολλά στη ζωή της, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και το μοιράζεται μαζί μας... 

Ο λόγος για την αγαπημένη Βάσια Τριφύλλη η οποία μιλάει για τις σχέσεις της που δεν ήταν πάντα και τόσο ευτυχισμένες...

Είσαι η χαρά της ζωής, ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη πάντα.

Ήμουν η χαρά της ζωής, γι’ αυτό όλοι οι γκόμενοι με κεράτωναν. (Γέλια.) Όλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν, θέλω να πούμε για τη δουλειά μου στο θέατρο. Εί­μαι για ακόμα μια φορά πρωταγωνίστρια, μετά από 48 χρόνια. Με θυμήθηκε ό Χάρης Βορκάς και μάλιστα έγραψε ένα ρόλο «πάνω» σε μένα, όπως και στη Λούκια Παπαδάκη. Πρόκειται για -το έργο «Ροζ ταφτάς», που παίζουμε στο θέατρο «Μικρό Μπρόντγουεϊ». Είναι η ιστορία τεσσάρων αδελφών, τριών κοριτσιών κι ενόδ αγοριού. Αγαπιούνται πολύ, γι’ αυτό και βρίζονται ασύστολα, γιατί συνήθως τσακώνεσαι, μιλάς απότομα κι ενδιαφέρεσαι για αυτόν που αγαπάς.

Εσύ τσακώνεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς;

Δεν μπορώ να τσακώνομαι, το έχω... κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι του γέλιου. Όσο χαίρονται οι άλλοι μαζί μου, θέλω να χαίρομαι κι εγώ με μένα και με τους άλλους. Ο Χάρης με έπεισε να δεχτώ και είμαι πανευτυχής που συνεργά­ζομαι μ' αυτόν τον ωραίο θίασο, έτσι είπα «ναι» πριν διαβάσω το έργο. Άγομαι και φέρομαι στη ζωή μου με τη... μύτη μου.

Είσαι… λαγωνικό;

Ναι, με τη μύτη μου και με την αύρα του άλλου ανθρώπου. Ποτέ δεν με απογοήτευσε η μύτη μου, η οποία είναι και τέλεια. Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι το προφίλ μου είναι ίδιο με θεάς. Είμαι μια πρώην ωραία γυναίκα, όχι πρώην γυναίκα, το μόνο που μου μένει είναι να με πουν εγχειρισμένο άντρα, όλα τα άλλα τα έχω ακούσει. (γέλια)

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved