Απίστευτες αποκαλύψεις από την Τριφύλλη: Η σχέση με τον Χατζηχρήστο, η έκτρωση και το... κέρατο!
Showbiz

Απίστευτες αποκαλύψεις από την Τριφύλλη: Η σχέση με τον Χατζηχρήστο, η έκτρωση και το... κέρατο!

Στο παρελθόν, ήταν γνωστό το ειδύλλιο του Κώστα Χατζηχρήστου με την τότε νέα ηθοποιό Βάσια Τριφύλλη

Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για αυτή τη σχέση αλλά και για πολλές ακόμα άγνωστες πτυχές της ζωής της. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Έχεις μιλήσει για τους μεγάλους έρωτές σου, τους γνωρίζουμε...

Εξαιρουμένου ενός, που δεν τον γνωρίζες και είναι ο Φάνης Χηνάς, που έχει πεθάνει. Ήταν πολύ σπουδαίος ηθοηοιός και άνθρωπος της γενιάς μου. Ήταν ο μόνος[ηου είχα 7 χρόνια διαφορά, οι άλλοι όλοι ήταν «ήθελα τον μπαμπά μου». Με τον Κατσουρίδη είχα 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, με τον Γιάννη Τρίφυλλη, τον άντρα μου, είχα 24 χρόνια διαφορά ηλικίας, με τον Κώστα Χατζηχρήστο, που είχα σχέση... δηλαδή είχα... κατάσχεση, με είχε ερωτευθεί εκείνος.

Εσύ δεν ερωτεύτηκες τον Κώστα Χατζηχρήστο;

Εγώ τον εκτίμησα πολύ, τον αγάπησα, αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του ποτέ. Είμαι τόσο ειλικρινής, που καμιά φορά ξεχνάω την αλήθεια, πόσω μάλλον να πω και ψέματα, έχω «καεί». Αυτός είναι ο λόγος που έπαψα να λέω ψέματα. Μόλις κατάλαβα ότι θα γίνω ρεζίλι, το έκοψα.

Έχεις πει μεγάλο ψέμα, το οποίο σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Έχω πει μεγάλο ψέμα που δεν μ' έφερε σε δύσκολη θέση, μ' έφερε σε δυστυχία. Είναι αυτό που με πονάει... όταν ήμουν έγκυος και το έκρυψα. Πήγα και έκανα μια έκτρωση μόνη μου, αυτό είναι κάτι που ακόμα με πονάει πάρα πολύ.

Πολλές γυναίκες και συνάδελφοι σου ήταν ερωτευμένες με τον Κώστα Χατζηχρήστο, εσύ πώς κατάφερες να μην τον ερωτευτείς;

Είμαι γεννημένη το 1947, δεν ήμουν γεννημένη το 1918... Οι άλλες οι κυρίες είναι μεγαλύτερές μου. Συμμαθητές μου ήταν η Άννα Βαγενά, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μαριάννα Τόλη, που «χάσαμε» πρόσφατα... Με πίκρανε πολύ ο θάνατός της. Δίδυμος σαν έμενα, εξαιρετική κοπέλα. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, 3-4 μεγάλες, αυτές ήταν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος της «αρπαχτής»... Δυο φορές αν έχω κάνει κάτι για να κερατώσω αυτόν που ήμουν μαζί του, που με κεράτωνε, το έχω κάνει, όχι για να το μάθει...

Το έμαθε ότι τον κεράτωσες, του το είπες;

Όχι, δεν του το είπα, το κατάλαβε. Μπορώ να κρύψω τα πάντα. Η παροιμία λέει «Κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις». Όταν σε μια ερωτική σχέση κάτι δεν πάει καλά, αλλά εσύ μπαίνεις-βγαίνεις και λάμπεις, ο άλλος απέναντι σου λέει: «Τώρα, αυτή γιατί λάμπει, ούτε την... πότισα ούτε τη φίλησα». Το καταλάβαιναν, αλλά δεν το παραδεχόμουν ποτέ, έλεγα ψέματα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved