Βάσια Τριφύλλη: «Ο εγγονός μου θα πάρει το όνομά μου»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Ο εγγονός μου θα πάρει το όνομά μου»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βάσια Τριφύλλη αφού σύντομα υποδέχεται το πρώτο της εγγόνι, παιδί της υιοθετημένης κόρης της Βερόνικας. 

Η χαρά της όμως είναι διπλή αφού πρόκειται να πάρει το όνομά της. Διαβάστε τι αποκάλυψε η ηθοποιός...

Πώς σε φαντάζεσαι στο ρόλο ζωής, εκείνον της γιαγιάς; θα βγάζεις τον εγγονό σου βόλτα με το καροτσάκι;

Με φαντάζομαι ήρεμη. Έχω μεγάλη αδυναμία στα μωρά, στα σκυλιά και στους γέρους. Δεν θα γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, δεν γίνεται. Δεν είμαι καταπιεστικός άνθρωπος, οπότε θα πάρω το μερίδιο που μου αναλογεί και που θέλει να μου δώσει το παιδί, η μαμά του. Δεν το συζητάω, είναι παιδί μου, δεν θα το πάρω με το ζόρι. Η Βερόνικα είναι 22 χρόνια στα χέρια μου, μου μοιάζει περισσότερο απ' όσο μοιάζει στην πραγματική της μητέρα. Αυτό είναι καταπληκτικό. Έχει ξεσηκώσει και τα σουσούμια μου, μου τηλεφωνεί και λέω: «Στον εαυτό μου μιλάω τώρα;», τέτοιο πράγμα. Τώρα μεγαλώνω και τη βαφτιστήρα μου, που είναι η Νάντια-Βάσια και είναι η εγγονή μιας κυρίας Ελληνοβουλγάρας, της Ελπίδας, που είναι 20 χρόνια μαζί μου. Η μικρή είναι 9 ετών τώρα κι έχει ξεσηκώσει τα πάντα

Σου αρέσει να παίρνουν τα παιδιά το όνομα σου;

Ο εγγονός μου θα πάρει το όνομά μου, γιατί είναι απαίτηση του Μολδαβού, με αγαπάει πολύ ο γαμπρός μου, όπως και η κόρη μου, είναι απόφαση και των δύο. Το παιδί δεν θα έχει νονά μόνο για την ημέρα της εκκλησίας, αλλά μια γυναίκα που θα αγαπάει, που θα το νοιάζεται και θα ενδιαφέρεται γι' αυτό το παιδί. Την εγγονή της κυρίας Ελπίδας την είχαμε στο σπίτι, από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, γιατί η μαμά της δούλευε.

Έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια που δεν είναι εξ αίματος.

Τελικά, ναι, αυτό έκανα, δημιούργησα μια οικογένεια, η οποία δεν είναι εξ αίματος. Μέχρι και το σκυλί που έχω είναι η εγγονή του πρώτου μου σκύλου, του Όσκαρ που τον είχα βγάλει έτσι, γιατί ποτέ δεν θα έπαιρνα το Όσκαρ εγώ στη Ελλάδα, τον οποίο μου σκότωσαν στο Πήλιο σε ηλικία 9 χρονών. Συνέβη μπροστά στα μάτια μου με αυτοκίνητο, ηθελημένα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved