Πασχάλης Τσαρούχας: «Πριν μπω στο Your Face sounds familiar, δεν το είχα δει ποτέ»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Πριν μπω στο Your Face sounds familiar, δεν το είχα δει ποτέ»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, τον φετινό τηλεοπτικό χειμώνα, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο σόου μιμήσεων Υοur face sounds familiar, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 

Τι αποκαλυπτει ο αγαπημένος ηθοποιός για το σόου; Διαβάστε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του...

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «Your face sounds familiar»

Δεν το είχα δει ποτέ. Όταν συμφώνησα να συμμε­τάσχω, έτρεξα στο You Tube για να δω τι γινό­ταν τις προηγούμενες χρονιές. Απ' ό,τι μου λένε οι άνθρωποι της παραγωγής κι έχω δει, με αυτό που ζω κι εγώ, είναι δια­φορετικό, είναι πλούσιο φέτος, περισσότερο εντυπωσιακό και φροντι­σμένο. Αυτό κάνει και τη δική μας ζωή πιο εύκολη. Είναι σημα­ντικό να έχεις μια παραγωγή η οποία φροντίζει για τα πάντα και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι η δουλειά σου. Είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι ριάλιτι. Είναι ένα σόου που οι απαιτήσεις του βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο επάγγελμά μου.

Ποια ήταν η πρόκληση για σένα;

Η πρόκληση για μένα ήταν ότι για τους ρόλους που καλείσαι να ενσαρκώσεις, το πρόσωπο, ο χρόνος ο οποίος έχεις στη διάθεσή σου είναι σχεδόν μηδενικός. Δεν με δυσκολεύει τίποτα, έχει ενδιαφέρον, είναι ένας άλλος τρόπος λειτουργίας. Αν είσαι ένας άνθρωπος σαν εμένα, που έχει μάθει μέσα από τη διαδικασία της πρόβας, δηλαδή στο διάστημα του 1,5 μήνα, να «ακουμπήσει» ένα ρόλο, αυτό σου δίνει την ευκαιρία πώς να γνωρίσεις κι έναν άλλον τρόπο. Δηλαδή, πως σε πολύ μι­κρό χρονικό διάστημα πρέπει να βρεις, να αντιμετωπίσεις τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ήρωα και να προοπα-θήσεις να πλησιάσεις όσο περισσότερο γίνεται στην εικόνα του. Το βρίσκω εξαιρετικά διασκεδαστικό. Με αυτή τη λογική απο­φάσισα να συμμετάσχω και είχα δίκιο. Αυτά που πίστευα στην αρχή τα πιστεύω και τώρα

Η Θεοφάνια Παπαθωμά, πρώην σύζυγός σου, σχολίασε πρόσφατα το σόου.

Τίποτα δεν έγινε. Η Θεοφάνια είδε το σόου, κάτι σχολίασε, τελείωσε το... έργο. Δεν είχε να κάνει με μένα αυτό, μάλιστα ήταν κάτι το οποίο αγνοούσα, δεν το ήξερα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved