Πασχάλης Τσαρούχας: Είμαστε 10 άνθρω­ποι που το διασκεδάζουμε, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όλο γελάμε
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: Είμαστε 10 άνθρω­ποι που το διασκεδάζουμε, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όλο γελάμε

Ο Πασχάλης Τσαρούχας δείχνει να περνάει υπέροχα στο Υοur face sounds familiar και μιλάει για το πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα επικρατεί μεταξύ των συντελεστών... 

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο αγαπημένος ηθοποιός...

Με το γιο σου, τον Αχιλλέα, μίλησες για το σόου;

Με βλέπει, με παρακολουθεί και μάλιστα του κάνει πολύ μεγάλη εντύπω­ση, όπως και σ' εμένα που του κάνει εντύπωση, που ο μπαμπάς του κάνει όλες αυτές τις μεταμορφώσεις. Έχει συνηθίσει να μεταμορφώνομαι σ' έναν άλλο κάθε 6 μήνες, τώρα κάθε εβδομάδα είμαι ένας άλλος. Με το γιο μου είμαστε κάθε μέρα μαζί και γνωριζόμαστε, είμαστε μπαμπάς και παιδί. Με τον Αχιλλέα μοιραζόμαστε καθημερινά πάρα πολύ χρόνο.

Τι σου δίνει η τόσο σύντομη εναλλαγή των ρόλων κάθε εβδο­μάδα;

Μου δίνει ως επαγγελματία ένα άλλο «εργαλείο», μια άλλη οπτική στο πώς μπορώ να δουλέψω με ένα πρό­σωπο που πρέπει να ενσαρκώσω. Σε βάζει να δουλέψείς το 100% σου.

Όταν σου έγινε η πρόταση, ρώτησες ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή;

Ρώτησα, τα περισσότερα παιδιά δεν τα γνώριζα, αλλά δεν ήταν αυτό το οποίο «μέτρησε» στο αν θα συμμε­τάσχω ή όχι. Μια παρέα θα είναι. Είμαστε 10 άνθρω­ποι που το διασκεδάζουμε, δεν υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε τίποτα, όλο γελάμε και πειραζόμαστε μεταξύ μας. Είναι τόσο λίγος ο χρόνος που έχουμε ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα κάθε φορά, που δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις και ίντριγκες. Για την κριτική επιτροπή γνώριζα μόνο ότι θα ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν συμφώνησα εγώ, 1,5 μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μετά άρχι­σαν να προστίθενται τα ονόματα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved