Πασχάλης Τσαρούχας: Μιλάει για την κόρη του με τα πιο τρυφερά λόγια!
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: Μιλάει για την κόρη του με τα πιο τρυφερά λόγια!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, εκτός από τον γιο του Αχιλλέα τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Θεοφανία Παπαθωμά, έχει αποκτήσει και άλλη μία κόρη, η οποία έιναι μόλις δυόμιση ετών. 

Και έχει μόνο τρυφερά λόγια να πει για εκείνη. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του...

Υπήρχε άνθρωπος που σε απέτρεψε ή δεν του άρεσε η απόφαση σου να συμμετάσχειw στο σόου;

Υπήρξαν κάποιοι, αλλά υπήρξαν και πολλοί που μου είπαν: «Καλά κάνεις και το κάνεις». Υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν: «Τώρα, εσύ τι θες εκεί;». Νομίζω ότι είναι επηρεασμένοι κι εκείνοι από μια εικόνα που έχει ο κόσμος από δουλειές που έχουν δει. Νομίζω ότι εγώ, όλα τα παιδιά, η παραγωγή, αποδεικνύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά αυτή που κάνουμε, την κάνουμε με υπευ­θυνότητα κι αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα και τις μετρήσεις τηλεθέασης. Αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου χρόνο για μένα.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου για τη σεζόν αυτή, τι είναι εκεί­νο που έχεις σκεφτεί να κάνεις για σένα;

Περισσότερος χρόνος με τα παιδιά μου, με τον Αχιλ­λέα και την Αλεξάνδρα, η οποία είναι 2,5 χρονών τώρα, ήρθε στην Αθήνα να με δει πριν από 2 εβδομάδες και είδε την παιδική παράσταση. Από τότε, κάθε πρωί που ξυπνάει, σηκώνεται, βάζει το cd που τρα­γουδάει στην παράσταση ο μπαμπάς της και χορεύει με τα τραγούδια. Τώρα είναι στην Έδεσσα. Μεγαλώ­νει και μεγαλώνω κι εγώ μαζί της. Είναι πολύ καλή και ουσιαστική η σχέση μας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved