Τσαρούχας: «Δεν έχω σε κανένα από τα δύο παιδιά μου αδυναμία, έχω την ίδια έννοια και για τα δύο»
Showbiz

Τσαρούχας: «Δεν έχω σε κανένα από τα δύο παιδιά μου αδυναμία, έχω την ίδια έννοια και για τα δύο»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς για τον γιο του Αχιλλέα που έχει αποκτήσει με τη Θεοφανία Παπαθωμά αλλά και για τη μόλις 2,5 χρονών κόρη του που είναι μεγάλες αδυναμίες του. 

Όπως τονίζει, δεν ξεχωρίζει κανένα από τα δύο παιδιά. Διαβάστε τι είπε ο ηθοποιός για τον γιο και την κόρη του...

Πώς είναι η σχέση των δύο παιδιών σου με­ταξύ τους;

Έχει τρομερό δεσμό με τον Αχιλλέα, περνάνε πολύ καλά μαζί, παρότι έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, αυτή τον κοιτάζει στα μάτια και περιμένει ό,τι θα πει εκείνος, για να το κάνουν. Εκείνος είναι πάρα πολύ στοργικός, όπως και με τις άλλες του αδερφές, από τη μητέρα του.

Ως μπαμπάς, έχεις περισσότερη αδυναμία στην κόρη σου;

Όχι, δεν έχω σε κανένα από τα δύο αδυναμία, έχω την ίδια έννοια και για τα δύο. Το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες, είναι τελείως διαφορετικά. Στην προσωπική μου ζωή έχω ησυχία, δεν υπάρχουν πολ­λά περιθώρια, αλλά είμαι καλά, δεν μου λείπει κάτι. Δεν έχω χρόνο να κάνω και πολλά πράγματα.

Μεγαλώνοντας βλέπεις διαφορετικά τη συντρο­φικότητα;

Είναι πάρα πολύ μεγάλο μέγεθος τα παιδιά για να σκέφτεσαι άλλα πράγματα, έτσι λειτουργεί σε μένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο δίσκος μου με τίτλο «Εκείνοι/Εμείς», η σύνθεση και οι στίχοι είναι όλα δικά μου, η κεντρική διάθεση είναι από τον «Ιανό» και από την «Όστρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved