Βασίλης Κούκουρας: «Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις γνώμες όσων είναι κοντά μου και είναι λίγοι»
Showbiz

Βασίλης Κούκουρας: «Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις γνώμες όσων είναι κοντά μου και είναι λίγοι»

Υπάρχουν μόνο τέσσερα άτομα που ακούει την γνώμη τους.

Αυτοί είναι η σύντροφός του, η αδελφή του και δύο φίλοι του, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Κούκουρας.

Σε ενδιαφέρει πιο πολύ η γνώμη των ανθρώπων που ξέρεις ή εκείνων που δεν γνωρίζεις; Ποια υπολογίζει περισσότερο;

«Και οι δύο γνώμες είναι εξίσου σημαντικές και τις λαμβάνω υπόψη μου πάρα πολύ σοβαρά. Σε αυτήν που θα δώσω ιδιαίτερη σημασία και προσοχή είναι στους ανθρώπους που είναι κοντά μου -και είναι λίγοι στον αριθμό-, οι οποίοι θα μου δώσουν την αληθινή εικόνα των όσων κάνω πάνω στη σκηνή. Ευτυχώς που υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί κι έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση στη ζωή μας, που θα μου πουν την αλήθεια, θα μου πουν το καλό και κακό. Θα μου πουν κάποιες λεπτομέρειες, που αυτές συνιστούν την ολοκληρωτική εμφάνιση του ρόλου και την επιτυχία, κατά συνέπεια».

Ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί;

«Η σύντροφος μου, η αδελφή μου και δύο φίλοι μου. Δεν είναι παραπάνω, δεν είναι 50 άτομα. Αυτό που θα μου πουν δεν είναι για να με μειώσουν, ούτε για να με τονώσουν σε φιλοδοξία ή να μου πουν πράγματα που θέλω να ακούσω ή πράγματα που δεν ευσταθούν, γιατί δεν γίνομαι καλύτερος με τον τρόπο αυτό και ειδικά φέτος, στο ρόλο αυτό. Βοηθήθηκα φέτος πάρα πολύ, άκουσα με πολλή προσοχή, συγκεκριμένα, δύο άτομα».

Ποια ήταν τα άτομα αυτά;

«Η Βάνα Ραμπότα κι ένας φίλος ηθοποιός-σκηνοθέτη, ο Νίκος Γκέκας, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ κοντά μου, όπως και δύο φίλοι μου, που τους ξέρω χρόνια, ο Γιώργος και ο Γιάννης, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το θέατρο, αλλά παρακολουθούν θέατρο και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δίνω βαρύτητα στους τέσσερις αυτούς ανθρώπους, που μου λένε την αλήθεια χωρίς να με προσβάλουν ή να με μειώσουν, χωρίς να με εξυψώσουν, αλλά κυρίως χωρίς να θέλουν το κακό μου. Το αντίθετο, θέλουν το καλό μου».

Σε επηρεάζουν οι άνθρωποι που προανέφερες;

«Βεβαίως και με επηρεάζουν, όχι μόνο εντός θεάτρου, αλλά και εκτός θεάτρου. Αν ξεφεύγω σε κάποιες αντιδράσεις, θα μου πουν τη γνώμη τους, η οποία «μετράει» πάρα πολύ για μένα», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved