Βασίλης Κούκουρας: «Την προσωπική μου ζωή, όχι ότι την κρύβω, αλλά δεν την εκθέτω εύκολα και άνετα»
Showbiz

Βασίλης Κούκουρας: «Την προσωπική μου ζωή, όχι ότι την κρύβω, αλλά δεν την εκθέτω εύκολα και άνετα»

Στην προσωπική του ζωή υπάρχει ισορροπία γεγονός που επηρεάζει και την επαγγελματική του πορεία.

Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για το πώς έχει καταφέρει με την σύντροφό του Βάνα Ραμπότα να αφήνουν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους τα επαγγελματικά τους και για την προσωπική ζωή του την οποία δεν θέλει να εκθέτει.

-Έχει συμβεί να ακολουθήσεις γνώμη άλλου και να μην έχει τα θετικά αποτελέσματα που περίμενες;

«Όχι, δεν μου έχει συμβεί, ευτυχώς, στον τομέα αυτό είμαι τυχερός. Με την πάροδο του χρόνου, στην αρχή ήταν μόνο ενστικτώδης η αντίδραση μου να μην ακολουθήσω αυτό που άκουγα, αλλά φαίνεται ότι αυτό το ένστικτο καλλιεργήθηκε και τώρα πια καταλαβαίνω σ' ένα μεγάλο βαθμό, σχεδόν ταυτίζομαι με αυτό που ακούω και που θέλω να μου πουν αυτοί που με αγαπάνε πραγματικά. Η δική μου πρόοδος ταυτίστηκε με αυτό που πραγματικά ισχύει. Οι λεπτομέρειες που καθορίζουν το αποτέλεσμα γίνονται από ανθρώπους που σε αγαπάνε, που είναι το «τρίτο μάτι». Ευτυχώς, μέχρι τώρα δεν έχω ακολουθήσει κάτι που να με έχει «ρίξει έξω».

-Το γεγονός ότι υπάρχει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία;

«Ναι, την επηρεάζει, αν και δεν θέλω να τα μπλέκω τα δύο αυτά μαζί, εννοώ σε επίπεδο έκθεσης. Τη δουλειά μου σαφώς και θέλω να την εκθέτω, την προσωπική μου ζωή, όχι ότι την κρύβω, αλλά δεν την εκθέτω εύκολα και άνετα. Η ισορροπία, ειδικά σε κάποια επαγγέλματα που έχουν ανάγκη να ισορροπούν μεταξύ ζωής και δουλειάς. Χρειάζεται η ισορροπία στην προσωπική ζωή, έτσι ώστε να αποδίδεις και στην καλλιτεχνική. Πρωτίστως πρέπει να είναι καλή η προσωπική ζωή, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα».

-Εσύ και η σύντροφος σου, Βάνα Ραμπότα, που είστε και οι δύο καλλιτέχνες πώς καταφέρνετε να αφήνετε έξω από... την πόρτα του σπιτιού σας τα επαγγελματικά σας;

«Το είχαμε χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις και εργασία πάνω σ' αυτό, όμως θέλει δουλειά, να το επεξεργαστούμε και οι δύο κοιτώντας ο καθένας από τη δική του μεριά, να προσπαθήσει να μην εμπλέκεται στη δουλειά του άλλου, γνώμες λέγονται, ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Το μυστικό είναι ότι έχουμε χιλιάδες άλλα πράγματα να συζητήσουμε, οπότε αναλωνόμαστε σ' αυτά τα άλλα πράγματα. Ίσως είναι μια παιδικότητα που μας χαρακτηρίζει, γιατί υπάρχει ένα παιχνίδι ζωής, που αποτελεί και την ασπίδα της καθημερινότητας του επαγγέλματος. Δεν σημαίνει ότι δεν τα συζητάμε, απλώς δεν τα αφήνουμε να ταρακουνήσουν τη σχέση μας. Η παιδικότητα είναι μια πολύ μεγάλη αξία στη ζωή μας», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved