Βικτώρια Καρύδα: Έδωσε «σημεία ζωής», τέσσερις μήνες μετά τον άγριο φόνο του συζύγου της
Showbiz

Βικτώρια Καρύδα: Έδωσε «σημεία ζωής», τέσσερις μήνες μετά τον άγριο φόνο του συζύγου της

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks», Βικτώρια Καρύδα, «επέστρεψε» στα social media τέσσερις μήνες μετά τον άγριο φόνο του συζύγου της.

Η ίδια, έδωσε «σημεία ζωής» στο Instagram.
Τέσσερις μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, το γνωστό μοντέλο ενεργοποίησε πάλι τον λογαριασμό που διατηρούσε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μεγάλη χαρά στους χιλιάδες followers του.

Όπως αναφέρει η Espresso, δεν σχολίασε ούτε έκανε κάποια ανάρτηση, ωστόσο η κίνηση της ξανθιάς καλλονής, που έγινε δημοφιλής μέσα από το reality μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks», έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της έπειτα από μια μακρά περίοδο θλίψης και πένθους.
Φήμες ήθελαν τη Βικτώρια Καρύδα να έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, καθώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κανείς δεν γνώριζε πού βρισκόταν.

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας

Ο λογαριασμός της Βικτώριας στο Instagram, «έκλεισε» τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου, λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε πως ο σύζυγός της έπεσε νεκρός μπροστά στο σπίτι τους από σφαίρες αγνώστου.

Η μοίρα είχε παίξει άσχημο παιχνίδι στη σεξοβόμβα του reality του Σκάι καθώς την ώρα που ο επιχειρηματίας άφηνε την τελευταία του πνοή, η ωραία Βικτώρια περπατούσε στην πασαρέλα της Kathy Heydels για την Athens Xclusive Designers Week.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved