Αργύρης Αγγέλου: Οι δυσκολίες του «YFSF», το φαβορί και τα «μισόλογα» για τον Σεφερλή
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: Οι δυσκολίες του «YFSF», το φαβορί και τα «μισόλογα» για τον Σεφερλή

Ο Αργύρης Αγγέλου διανύει μια πολύ έντονη επαγγελματική περίοδο, με θέατρο και τηλεόραση.

Η κάμερα του gossip-tv.gr συνάντησε τον ηθοποιό στο Θέατρο Παλλάς, όπου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και μίλησε για την απαιτητική επαγγελματική του στιγμή, λόγω τηλεοπτικής και θεατρικής παρουσίας συγχρόνως.

Για την επικείμενη πρεμιέρα της παράστασης εξέφρασε τη χαρά του με χαμόγελο, ενώ τόνισε «τέλος καλό όλα καλά,», αφού πρόκειται για μια παράσταση, η οποία είχε αναβληθεί λόγω το ναυαγίου της συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Η ζωή είναι γενικότερα πολύπαθη. Νιώθω ικανοποίηση που θα ανέβει το έργο του Ψαθά, γιατί είναι ένα επίκαιρο έργο, με έναν υπέροχο θίασο».

Ο γνωστός ηθοποιός, όταν ερωτήθηκε για το πώς βίωσε την αιφνίδια ακύρωση της παράστασης, λόγω της διακοπής συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή, είπε

«Έχουμε μιλήσει γι’ αυτά! Τώρα σημασία έχει η πρεμιέρα. Έχουν ειπωθεί πολλά και δεν έχει νόημα να πούμε κάτι άλλο, είναι βαρετό πια».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familar» και τις δυσκολίες που απαιτεί το εν λόγω project:

«Με καλή θέληση, κι όταν είσαι σε περιβάλλοντα που περνάς καλά τα προλαβαίνεις όλα. Τρέχω αλλά δε με πειράζει καθόλου, χαίρομαι! Οι μεταμφιέσεις είναι κυρίως διασκεδαστικές, αλλά υπάρχουν και κουραστικοί παράγοντες, όπως η αναμονή και τα λάτεξ. Είναι, όμως, αστείο να βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικό, και έχει περισσότερη πλάκα από ότι περίμενα».

Ο ηθοποιός απάντησε στο αν πιστεύει, ότι θα είναι ο νικητής του show, με μια όχι και τόσο αναμενόμενη απάντηση, λόγω Κατερίνας; Στικούδη, την οποία θεωρεί φαβορι, λέγοντας «ότι είναι γεννημένη γι’ αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, εκφράζει τη γνώμη του σχετικά με την επιτυχία του show του ΑΝΤ1, ενώ αποσαφηνίζει αν η φετινή σεζόν της εκπομπής είναι πιο επιτυχημένη από τις υπόλοιπες.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved