Ο Αντώνης Λουδάρος θέλει να ξανακάνει τηλεόραση
Showbiz

Ο Αντώνης Λουδάρος θέλει να ξανακάνει τηλεόραση

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά για τις θεατρικές του υποχρεώσεις και την τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός εκφράζει την επιθυμία του να κάνει τηλεόραση και λέει την γνώμη του για το «YFSF».

Τον φετινό χειμώνα σας συναντάμε στο Θέατρο Χώρα και στον «Συμβολαιογράφο». Πώς αισθάνεστε για τη συμμετοχή σας σε ένα τόσο αγαπημένο έργο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί διανύω έναν πολύ γόνιμο και δημιουργικό χειμώνα. Ο «Συμβολαιογράφος» είναι ένα μνημειώδες έργο της ελληνικής λογοτεχνίας και όλη η ατμόσφαιρα της εποχής αυτής έχει έναν λυρισμό και μια νοσταλγία που με γοητεύουν. Παράλληλα παίζω και στο θέατρο Ολύμπια, στην παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο» του Μπέργκμαν, στο θέατρο Σοφούλη, στην οποία κάνω τη σκηνοθεσία».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Ζούλια και τον Σταμάτη Φασουλή, δυο ανθρώπους που έχον συνδέσει το όνομά τους με θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών;

«Ευτυχισμένες συναντήσεις. Έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και με τους δυο. Με τον Σταμάτη συνεννοούμαστε με τα μάτια πλέον πάνω στη σκηνή».

Η τηλεόραση σας λείπε; Συζητάτε κάποια τηλεοπτική πρόταση;

«Αν και λόγω θεατρικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνει να μου λείψει, θα ήθελα πολύ να ξανακάνω ένα ωραίο σίριαλ».

Αν σας γινόταν πρόταση για το YFSF θα λέγατε «ναι»;

«η φετινή εκδοχή του προγράμματος μου αρέσει πολύ. Έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια από την παραγωγή, και το αποτέλεσμα που έχω δει κατά καιρούς στην οθόνη είναι τίμιο και ενθαρρυντικό. Εάν είχα τον χρόνο, δεν θα ήμουν αρνητικός σε μια τέτοια πρόταση».

Βλέπετε τηλεόραση; Ποια προγράμματα επιλέγετε;

«Παρακολουθώ φανατικά Νέτφλιξ και κλασικές ελληνικές ταινίες όποτε το πετυχαίνω, μεγάλο σχολείο υποκριτικής», λέει στο TVέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved