Μαριάννα Τουμασάτου: «Τον ανταγωνισμό τον σνομπάρω, μου φαίνεται πολύ φθηνό συναίσθημα»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Τον ανταγωνισμό τον σνομπάρω, μου φαίνεται πολύ φθηνό συναίσθημα»

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και ήταν άκρως αποκαλυπτική. 

Η ίδια, μίλησε τόσο για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, όσο και για τα προσωπικά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εκείνη και στον σύζυγό της.

Έχετε κάνει δουλειές επιτυχημένες που κράτησαν πολλά χρόνια. Ένας από τους λόγους ήταν και η αγάπη του κόσμου απέναντι σας;
«Νομίζω ότι όλα παίζουν το ρόλο τους. Το αν ο κόπος σου αγαπιέται από τους ανθρώπους, αν η συμπεριφορά σου και ο βαθμός συνεργατικότητάς σου εκτιμάται από τους συνεργάτες σου, το πόσο «σκυλί» είσαι στη δουλειά... Γιατί αυτή η δουλειά θέλει αντοχές, αγάπη και μέσα στη φιλοδοξία της -γιατί είναι ένα επάγγελμα φιλόδοξο, μην κοροϊδευόμαστε- ταπεινότητα. Άλλοτε την έχουμε, άλλοτε μας ξεφεύγει...».
Φέτος είστε και εσείς και ο σύζυγός σας σε καθημερινή σειρά. Έχετε βρει ρυθμούς στο σπίτι;
«Αν θέλεις, βρίσκεις. Ακόμη κι αυτό έχει μια άλλη γοητεία».
Είναι δύο δουλειές που πάνε πολύ καλά. Θα ήταν περίεργο αν η μία από τις δύο δεν είχε επιτυχία;
«Όχι. Η φύση του ανθρώπου είναι να είναι ανταγωνιστικός ή να μην είναι. Εμείς από φύση δεν έχουμε εύκολο τον ανταγωνισμό. Προσωπικά, αν δεν μου προκαλέσεις την αντιπαράθεση, δεν θα βρεις ποτέ αντίδραση. Τον ανταγωνισμό τον σνομπάρω, μου φαίνεται πολύ φθηνό συναίσθημα. Αγαπώ το συναγωνισμό, να πάμε παρέα παρακάτω. Να είσαι καλύτερος, να με πας πιο πέρα. Να είμαι καλύτερη, να σε τραβήξω πιο δω. Κι αυτός είναι ένας βασικός λόγος που αγαπώ τους συνεργάτες μου. Παλεύουμε μαζί για μια δουλειά», λέει στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved