Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: «Είναι όλοι οι συνεργάτες πολύ εντάξει, αλλά ο Αντώνης Καρυστινός είναι ξεχωριστός

Η Ευγενία Ξυγκόρου, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η επιστροφή» στον ANT1.

Η όμορφη ηθοποιός, μίλησε για τη σειρά όσο και για τη σχέση που έχει με τον συμπρωταγωνιστή της, Αντώνη Καρυστινό.

Οι γονείς σας συνεχίζουν να προσπαθούν να το συνηθίσουν ή συνήθισαν ότι αυτό το κορίτσι στην τηλεόραση είναι η κόρη τους;

Έχουν αρχίσει να με συνηθίζουν... Ο πατέρας μου, στα πρώτα επεισόδια, μου έλεγε: "Ευγενία, σου αρέσει αυτός: Ευγενία, γιατί σε αυτόν τον πατέρα κάνεις έτσι και δεν κάνεις σε εμένα; Ευγενία, εδώ τι έπαθες;".
Δεν μπορούσε να το ξεχωρίσει, ότι αυτό είναι υποκριτική. Τώρα έχει αρχίσει και μου λέει "τι καλά που το έκανες αυτό". Εκπαιδεύτηκε...».
Που βρίσκουμε τη Δανάη, αυτήν τη στιγμή;
«Η Δανάη χωρίζει, αλλά τον καταλαβαίνω και τον θέλω πάρα πολύ τον Παύλο, γιατί περνάει μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του, δεν μπορεί να το ξεπεράσει -και ποιος θα μπορούσε, άλλωστε; Εγώ είμαι εκεί βράχος και φωνάζω: "Παύλο, σε θέλω! Παύλο, σ' αγαπώ!". Αλλά τώρα, μεταξύ μας, πιστεύετε ότι θα μείνουμε για πολύ χώρια εμείς; Ε, δεν γίνεται!».
Πώς είναι να συμπρωταγωνιστείτε με έναν ηθοποιό σαν τον Αντώνη Καρυστινό;
«Με τον Αντώνη έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Έχουμε μεγάλη τριβή στα γυρίσματα, αλλά είναι και πολύ ανοιχτός άνθρωπος και όσο περνάει ο καιρός γίνεται και περισσότερο. Με βοηθάει, μου δίνει λύσεις. Είναι όλοι οι συνεργάτες πολύ εντάξει, αλλά εκείνος είναι ξεχωριστός», λέει στον Τηλεθεατή.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved