Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Κλέλια Ρένεση και ο Μανού Τσάο
Showbiz

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν η Κλέλια Ρένεση και ο Μανού Τσάο

Στα... σύννεφα πετούν από ευτυχία ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής Μανού Τσάο και η Ελληνίδα ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, αφού μετρούν πλέον αντίστροφα για την άφιξη του καρπού του έρωτά τους, που -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- είναι κορίτσι.

Ο 57χρονος Γαλλοϊσπανός ερμηνευτής και ακτιβιστής και η 37χρονη πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την πριγκίπισσά τους, που σε μόλις λίγες εβδομάδες θα έρθει στον κόσμο, σύμφωνα με τη Realnews.

Αυτό το διάστημα η Κλέλια περνά πολλές ώρες στα πλατό της σειράς, ώστε να ολοκληρώσει τα επεισόδια του φετινού κύκλου πριν μπει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και μπορεί η κούρασή της να είναι μεγάλη, η χαρά της όμως που θα γίνει μανούλα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Ο Μ. Τσάο σύντομα ολοκληρώνει τις συναυλίες του και θα έχει ελεύθερο χρόνο να βρίσκεται δίπλα στην Κλέλια και στο μωράκι τους. Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Παρίσι, που είναι η βάση του ερμηνευτή, και την Αθήνα, όπου ζει μόνιμα η Ελληνίδα ηθοποιός.

Οταν ο Μανού βρίσκεται στην Ελλάδα, διαμένουν στο σπίτι της Κλέλιας στο Παγκράτι, μια περιοχή που ο Γαλλοϊσπανός καλλιτέχνης έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. Οι γείτονες της ηθοποιούμιλούν για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο, αφού εκείνος είναι ιδιαίτερα περιοποιητικός μαζί της και εκείνη πολύ τρυφερή με τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved