Γιάννης Βούρος: «Έχω βιώσει και επιτυχίες και αποτυχίες»
Showbiz

Γιάννης Βούρος: «Έχω βιώσει και επιτυχίες και αποτυχίες»

Ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την αποτυχία.

Ο γνωΣτός ηθοποιός, ακόμη, μιλά για τις επιλογές τους και αν αισθάνθηκε να ξεπερνά τον εαυτό του.

Κάθε χρόνο είστε πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης σε διάφορες παραστάσεις. Όλο αυτό γίνεται γιατί θέλετε να καλύπτετε κάποιες καλλιτεχνικές ανάγκες ή επειδή είστε εργασιομανής;

Η ενασχόληση μου με τον χώρο σχεδόν σαράντα χρόνια δεν μου αφήνει περιθώρια να οπισθοχωρήσω και να αρνηθώ προτάσεις που μου γίνονται από ανθρώπους που εκτιμώ, προκειμένου να βάλω το δικό μου λιθαράκι. Άρα, εφόσον υπάρχει χρόνος στο 2Λωρο, καταπιάνομαι με διάφορα πρότζεκτ. Από 'κεί και πέρα, το οικονομικό θέμα το αφήνω στην άκρη, ποτέ δεν με απασχόλησε και, δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας που υπάρχει, είναι το τελευταίο που συζητάω.

Είστε ικανοποιημένος από τις επιλογές σας ή μετανιώνετε για κάποιες από αυτές;

Σαφώς και υπάρχουν δουλειές για τις οποίες έχεις υψηλούς στόχους σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να υλοποιηθούν τόσο αισθητικά όσο και υποκριτικά.Έτσι, ξεκινάς με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά μπορεί η «συνταγή» να μη σου πετύχει. Ωστόσο, δεν έχω μετανιώσει γιατί σε όλες τις δουλειές έχω καταθέσει το καλύτερο που είχα. Παρ' όλα αυτά, έχω βιώσει και επιτυχίες και αποτυχίες. Μάλιστα, στις αποτυχίες αναλαμβάνω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί.

Όταν έρχεται η αποτυχία, πώς τη διαχειρίζεστε; Τα πρώτα χρόνια, αν όχι με πανικό, με ιδιαίτερη ανησυχία και απογοήτευση, η οποία με κατέλυε για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα τελευταία χρόνια, γνωρίζοντας ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, ότι οι νίκες και οι ήττες είναι ιδιαίτερα προσωρινές, για μία-δύο ημέρες κάνω τον απολογισμό μου, γυρίζω σελίδα και προχωράω παρακάτω.

Δεδομένου του φόρτου εργασίας σας, αισθανθήκατε να ξεπερνάτε τον εαυτό σας;
Ναι, ειδικά αυτό το διάστημα, που μία δουλειά πήγε πιο πίσω και καβάλησε την επόμενη και αυτή μία άλλη, ο δικός μου προγραμματισμός με έβγαλε από τα χρονικά περιθώρια με αποτέλεσμα να δουλεύω περισσότερο από ό,τι είχα υπολόγισε ι. Εφτά σα στο σημείο, πραγματικά, να ξεπεράσω τα όρια μου.

Αυτά δήλωσε στο ΜΥ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved