Μίρκα Παπακωνσταντίνου:  «Με 3-4 άτομα έχουμε μια φιλία που ξεκίνησε από κάποια δουλειά»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με 3-4 άτομα έχουμε μια φιλία που ξεκίνησε από κάποια δουλειά»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά για τις φιλίες, που αναπτύσσονται στο θέατρο.

Ακόμη, αναφέρεται στις σειρές και τους ρόλους, που έχει ενσαρκώσει.

Από τους τηλεοπτικούς σας ρόλους ποιον αγαπήσατε περισσότερο;

«Δεν έχω κάνει πολλή τηλεόραση, Έκανα λίγη, με μεγάλα διαστήματα αποχής. Απλώς οι σειρέις παίζονται συχνά σε επανάληψη και μερικές έκαναν επιτυχία εκ των υστέρων ως καλτ. Δεν ξέρω αν αγάπησα κάποιον ρόλο συγκεκριμένα. Όλοι μου άρεσαν και έκανα μερικούς εξτρίμ, όπως στους ''Στάβλόυς της Εριέτας Ζαΐμη". Έχω κάνει μεγάλη γκάμα ρόλων και μου αρέσει αυτό, αλλά στο' κόσμο μένουν οι πιο ακραίοι».

Και ποιον τηλεοπτικό ρόλο ζηλέψατε που δεν παίξατε;

«Α, όχι, δεν έχω ζηλέψει κανέναν ρόλο. Μου αρέσει όμως να βλέπω συναδέλφους όπως η Μαριάνα Τουμασάτου, που είναι ιδιαίτερα τηλεοπτική και βγάζει τα συναισθήματα του κάθε ρόλου που καλείται να υποδύομαι στον τρόπο που τόσο την κωμωδία όσο δράμα».

Φιλίες μέσα από τον χώρο;

«Σε αυτή τη δουλειά, ειδικά στο θέατρο, είναι σαν να συζούμε με τους συναδέλφους μας. Μοιράζεσαι μαζί τους τη σκηνή, που είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Μοιράζεσαι συναισθήματα, οπότε γεννιούνται φιλίες. Με 3-4 άτομα έχουμε μια φιλία που ξεκίνησε από κάποια δουλειά. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συχνά, αλλά δε χανόμαστε».

Για τις Μάγσσες της Σμύρνης είπε:

«Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή μου. Ήταν ευτυχία το έργο, το θέατρο, η παραγωγή, η διανομή, με αποκορύφωμα τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Μαρία Καβογιάννη. Τις γνώρισα, τις αγάπησα κι ελπίζω να μη χαθούμε. Τώρα που όλο αυτό τελείωσε, αισθάνομαι κούραση, αλλά και μια λύτρωση. Ήμασταν στη σκηνή και κρατούσαμε δακρυσμένοι ο ένας το χέρι του άλλου. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο το έργο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, μακάρι να υπάρξει συνέχεια. Είπα στους παραγωγούς: «Βάλτε άνω τελεία, μην το τελειώνετε», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved