Εύη Καραγιάννη: «Μου προτάθηκε γυμνό εξώφυλλο πολλές φορές, αλλά ήμουν αρνητική»
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: «Μου προτάθηκε γυμνό εξώφυλλο πολλές φορές, αλλά ήμουν αρνητική»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε η Εύη Καραγιάννη, πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, σε καθημερινή εφημερίδα. 

Η ίδια, μίλησε μεταξύ άλλων, για το πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στις πασαρέλες, αλλά και για τις προτάσεις που της έχουν γίνει για γυμνά εξώφυλλα.

Ήσασταν κοκέτα από μικρή;

Δύο ετών φορούσα τις γόβες της μητέρας μου, έβαφα τα νύχια και ονειρευόμουν να γίνω μανεκέν!

Το σύμπαν σαν ν’ άκουσε την ευχή σας!

Ο Θεός, θα έλεγα!

Πώς ξεκίνησε το... ταξίδι στις πασαρέλες;

Σε ηλικία δωδεκάμισι χρόνων! Με εντόπισαν ξένοι διαφημιστές στην παραλία της Καβάλας και έγινα το πρόσωπο μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας. Αφίσες σε όλη τη βόρειο Ελλάδα, διαφημίσεις, φωτογραφίσεις, ημερολόγια. Στο σχολείο μου, χαμός! Εναν χρόνο αργότερα βρέθηκα στις πασαρέλες.

Ζήσατε μεγάλες στιγμές;

Ακριβώς! Κέρδισα τίτλους ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα μου στο μόντελινγκ απογειώθηκε. Μάλιστα, κατέκτησα και τον τίτλο του πιο εμπορικού και επιτυχημένου μανεκέν σε μια λαμπερή τελετή στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκα με την παραγωγή και διοργάνωνα καμπάνιες για ελληνικές βιομηχανίες ρούχων υψηλής ραπτικής. Είχα περισσότερους από 4.500 πελάτες!

Σας προτάθηκε γυμνό εξώφυλλο αντί αμοιβής;

Πολλές φορές, αλλά ήμουν αρνητική. Δεν με ενδιαφέρει ακόμα και σήμερα αυτό που πουλάει. Κάνω μόνο ό,τι με γεμίζει, είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved