Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο μετά την απόκτηση του γιου τους, Μάξιμου!

Όταν ήρθε το μωρό στον κόσμο πέρασαν κρίση; Η σχέση τους τοποθετήθηκε σε άλλη βάση; Ο Φίλιππος βοηθά με το μωρό, που είναι πια 11 μηνών;

Ο Φίλιππος τι είδους μπαμπάς είναι;
Ο καλύτερος του κόσμου! Τουλάχιστον, στα μάτια μου.

Σε βοηθάει με το μωρό ή έχει μια πιο παρατηρητική στάση;
Ο Φίλιππος δεν είναι πολλές ώρες στο σπίτι, ωστόσο, τις ώρες που είναι εδώ είναι αφοσιωμένος στο παιδί και κατ’ επέκταση και σε μένα. Είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς, έχει τρομερή σύνδεση με το παιδί. Είμαι πολύ περήφανη για το πώς έχει καταφέρει να είναι ως μπαμπάς. Ο μικρός τού έχει αδυναμία και χαίρομαι πολύ τη σχέση τους. Άσε που αν χρειαστεί μπορώ να τους αφήσω μια ολόκληρη ημέρα μαζί χωρίς να έχω καμία ανησυχία. Στην καθημερινότητα, σε πρακτικά θέματα, δεν προλαβαίνει να με βοηθήσει, λόγω φόρτου εργασίας. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, είμαστε οι τρεις μας και μοιραζόμαστε και τις δουλειές και τις ευθύνες του μωρού.

Λένε ότι όταν έρχεται ένα μωρό οι ισορροπίες αλλάζουν. Πως το ζευγάρι περνάει μια μικρή κρίση και η σχέση τοποθετείται σε άλλη βάση. Εγώ σε ακούω να μιλάς για τον Φίλιππο και νιώθω ότι είσαι ακόμα πιο ερωτευμένη μαζί του…
«Οι ισορροπίες σίγουρα αλλάζουν. Εμφανίζονται νέα προβλήματα, νέες ευθύνες, μειώνεται ο χρόνος που έχεις με τον άνθρωπό σου και οι συνθήκες δεν ευνοούν. Μέχρι το παιδί να μεγαλώσει λίγο και η μητέρα να καταλάβει ότι δεν πρέπει να βάζει σε δεύτερη μοίρα τον άντρα της και ο άντρας ότι έχει και ένα παιδί και πρέπει να είναι εκεί, χρειάζεται χρόνος. Στη δική μου περίπτωση, το γεγονός ότι ο Φίλιππος είναι τόσο συνδεδεμένος με το παιδί και έχει πλήρη αίσθηση της πραγματικότητας, εκτός του ότι με κάνει να νιώθω τυχερή, με κάνει να τον θαυμάζω και να τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Στα μάτια μου είναι ακόμα πιο όμορφος και θελκτικός.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town της Κύπρου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved