Τζένη Μπότση: Εξηγεί πού οφείλεται η επιτυχία της «Φριτέζας»
Showbiz

Τζένη Μπότση: Εξηγεί πού οφείλεται η επιτυχία της «Φριτέζας»

Η Τζένη Μπότση, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα».

Η ηθοποιός, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, εξήγησε πού οφείλεται, κατά τη γνώμη της, η επιτυχία της σειράς.

Πρωταγωνιστείτε σε μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες της χρονιάς. Πού πιστεύετε πως οφείλεται η επιτυχία της «Φριτέζας»;

Μακάρι να ξέραμε και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Τα τελευταία χρόνια σε όλες τις δουλειές που έχω συμμετάσχει υπάρχουν πολύ κέφι, χαρά, καλή διάθεση, καταξιωμένοι συνάδελφοι. Οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συνταγή επιτυχίας. Εάν υπήρχε θα την επαναλαμβάναμε συνέχεια. Σίγουρα, όμως, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Το καλό σενάριο, οι καλοί συνάδελφοι, ο ευφάνταστος σκηνοθέτης, όλο το team. Είναι όντως μια καλή δουλειά.

Μια και το αναφέρατε, δεν υπάρχουν περιπτώσεις που μια σειρά πετυχαίνει, τις επόμενες σεζόν αντιγράφεται κατά κόρον και στο τέλος βλέπουμε ίδια πράγματα που εντέλει να αφήνουν αδιάφορο το κοινό;

Δεν πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μου. Σίγουρα το πρωτότυπο έχει πάντα άλλη δύναμη.

Ο ρόλος της Φάλον είναι και ιντριγκαδόρικος και τολμηρός. Όταν πήρατε τα πρώτα σενάρια στα χέρια σας πώς αντιδράσατε;

Δεν είχα φανταστεί πώς θα τη «φτιάξουμε» Σιγά σιγά «χτίστηκε» αυτός ο χαρακτήρας, ξεκινώντας από το πολύ ωραίο όνομα. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές γυναίκες με το υποκοριστικό «Φάλον» από το «Γαρυφαλλιά». Αρχίσαμε λοιπόν μαζί με τον Ανδρέα Μορφονιό (σσ: σκηνοθέτης της σειράς) να της κάνουμε ενέσεις τρέλας (γέλια). Στα πρώτα δύο επεισόδια δομήθηκε ο χαρακτήρας της Φάλον και έτσι συνεχίζει μέχρι και τώρα. Έχει μεγάλη ενέργεια. Περισσότερο από το κανονικό. Είναι επίσης θετικός χαρακτήρας και βαθιά ερωτευμένη με τον Ανδρέα Μπασκιά.

Εντοπίζετε ομοιότητες στον χαρακτήρα σας με τον ρόλο που υποδύεστε;
Σε όλους τους ρόλους υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των ηρώων και των ηθοποιών που τους υποδύονται. Και αυτή είναι η μαγεία. Τον ίδιο ρόλο θα τον παίξει μια άλλη ηθοποιός τελείως διαφορετικά. Οπωσδήποτε έχει στοιχεία μου, αλλά έχω πάρει και εγώ στοιχεία της.

Όπως;
Την ανεβασμένη διάθεση της, την ενέργεια της και την αδιαφορία της στις κακεντρέχειες, λέει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved