Ο Κώστας Μακεδόνας, μετά την καριέρα του ως πιλότος κατέκτησε ακόμα ένα όνειρό του στους αιθέρες!
Showbiz

Ο Κώστας Μακεδόνας, μετά την καριέρα του ως πιλότος κατέκτησε ακόμα ένα όνειρό του στους αιθέρες!

Ο Κώστας Μακεδόνας έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος αφού εκτός από μία υπέροχη οικογένεια, μία πραγματικά πολύ επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι, έχει και μία εξίσου επιτυχημένη πορεία ως... ιπτάμενος! 

Ο καλλιτέχνης έχει περάσει σε άλλο επίπεδο σε ό,τι αφορά το επάγγελμά του ως πιλότος! Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Πόπης Χατζηδημητρίου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Όταν η οικοδέσποινα τού ζήτησε να απαριθμήσει τις μαγικές στιγμές που βίωσε μέχρι τώρα στη ζωή του, εκείνος είπε: «Ήταν πολλές αυτές οι στιγμές. Θυμάμαι ακόμα όταν με άκουσε για πρώτη φορά ο Κραουνάκης και είχα τελικά αυτή την πορεία που είχα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πέταξα με αεροπλάνο. Ηταν το 1993. Πλέον είμαι εξεταστής πτήσεων, που είναι η ανώτερη βαθμίδα που μπορεί να έχει κανείς στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι πολλές αυτές οι στιγμές».

Ο Κώστας Μακεδόνας έχει ακόμη έναν λόγο για να νιώθει ευτυχής φέτος και δεν είναι άλλος από τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, την Ελενα Παπαρίζου, την Ηβη Αδάμου και τους αδελφούς Τσαχουρίδη, με τους οποίους θα εμφανίζεται για λίγες ακόμα παραστάσεις στην Αθήνα: «Είναι υπέροχα. Περνάω πολύ καλά», είπε και συνέχισε: «Τελειώνουμε, αλλά περάσαμε πολύ όμορφο χειμώνα. Η Μαρινέλλα, με τα 62 χρόνια που είναι στη δουλειά, το έστησε πολύ καλά όλο αυτό. Κάναμε πρώτα παρέα και μετά στήσαμε το πρόγραμμα. Ηρθαν από μόνα τους τα πράγματα». Κάνοντας έναν απολογισμό της ζωής του, ο Κώστας Μακεδόνας παραδέχτηκε: «Είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος... Αγαπώ πάρα πολύ τη ζωή και ίσως είναι το πιο ωραίο δώρο που μπορούμε να έχουμε. Επίσης μου αρέσει πολύ και το ότι κατάφερα να κάνω τα δύο χόμπι μου επάγγελμα. Αρα, δεν θα ήθελα να τα στερηθώ. Εχω συνέχεια όνειρα στο μυαλό μου. Γιατί όταν έχεις την τύχη να πραγματοποιούνται, αυτόματα έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις και άλλα».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved