Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του Κώστα Μακεδόνα
Showbiz

Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του Κώστα Μακεδόνα

Με θετική ενέργεια, πολύ καλή διάθεση και διανύοντας μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, ο Κώστας Μακεδόνας έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο, μιλώντας για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Χατζηδημητρίου Ελληνικός 93,2 fm σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Φίλοι από τα παλιά, οι δυο τους είχαν πολλά να πουν για τη σχεδόν 30χρονη πορεία του Κώστα Μακεδόνα στον χώρο της μουσικής, για τις μεγάλες επιτυχίες του, τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του που τον δίδαξαν πολλά, αλλά και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων «χαζομπαμπάς» για τη 19χρονη κόρη του, η οποία είναι πλέον φοιτήτρια, και για τον 14χρονο γιο του που, αν και έχει ταλέντο στην υποκριτική λόγω των μιμήσεων και του χιούμορ που διαθέτει, δεν θεωρεί ότι θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. «Είναι πολύ ντροπαλός και δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Τα κάνει μόνο σε εμάς», τόνισε ο Κ. Μακεδόνας και προσέθεσε: «Μιλάω με τα παιδιά μου. Εχουμε μία υπέροχη σχέση» είπε, σύμφωνα με τη Realnews.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved