Με... dream team ανεβαίνει στο Άλσος το «Το δικό µας σινεµά»!
Showbiz

Με... dream team ανεβαίνει στο Άλσος το «Το δικό µας σινεµά»!

Το δίδυµο Θανάση Παπαθανασίου Μιχάλη Ρέππα θα... χτυπήσει στο ολοκαίνουργιο θερινό «Άλσος» του Πεδίου του Αρεως µε το νέο µιούζικάλ του «Το δικό µας σινεµά», υπερπαραγωγή των Μαροσούλη-Κοταρίδη με μία dream team.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, που θα σκηνοθετήσει την υπερπαραγωγή αυτή, έχει κλείσει τους Σπύρο Παπαδόπουλο, ∆έσποινα Βανδή, Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιµίδου, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Μέµο Μπεγνή, Γιώργο Χρανιώτη, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαµαρά, Σύλβια ∆εληκούρα και άλλους.

Τι είναι, όµως, «Το δικό µας σινεµά»; Σύμφωνα με τη Realnews, είναι μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται µέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλµ τη δεκαετία του ’60 (πιο συγκεκριµένα, καλύπτει µια εικοσαετία, από το 1955 έως το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηµατογράφου) δίνει την αφορµή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να µας ταξιδέψουν στον χρόνο και να µας µεταφέρουν µε νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούµορ σε µια εποχή που όλοι έχουµε αγαπήσει.

«Το δικό µας σινεµά» σε ασπρόµαυρο φόντο, µε χαρακτήρες αξέχαστους και τραγούδια αγαπηµένα, µεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και στη µνήµη µας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της µεγάλης ανόδου, της ακµής και της παρακµής του ελληνικού κινηµατογράφου µέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved