Γιάννης Βούρος: Όλα όσα είπε για την «τολμηρή» παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί
Showbiz

Γιάννης Βούρος: Όλα όσα είπε για την «τολμηρή» παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Γιάννης Βούρος

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δύο θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, την τηλεόραση, τις αποτυχίες και τον έρωτα στη ζωή του.

Πού σας βρίσκουμε θεατρικά αυτήν τη σεζόν;

Θεατρικά με βρίσκετε στο Θέατρο Πόλη με το «Σπασμένο γυαλί», ένα εξαιρετικό έργο του Αρθουρ Μίλερ που παίζεται από τον περασμένο Οκτώβριο με μεγάλη επι­τυχία Αλλά και με το «Dream Story» που στηρίζειαι στη νουβέλα του Σνίτσλερ, που ενέπνευσε τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και έκανε το «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Το «Dream Story» χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα τολμηρή παράσταση...

Θα έλεγα ότι είναι μια παράσταση η οποία απεικονίζει το βαθύτερο εγώ του ανθρώπου, τις φαντασιώσεις του, τα ανεκπλήρωτα όνειρα του σε ό,τι αφορά τον ερωτι­σμό, τον αισθησιασμό, τις σχέσεις του με το άλλο φύλο και πάει λέγοντας. Από αυτήν την άποψη δεν θα μπο­ρούσε να λείπει το γυμνό. Αλλά ένα γυμνό το οποίο δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω εγώ χυδαίο, από τη στιγμή που είναι περιφρου­ρημένο από ένα εξαιρετικό κείμενο του Αντώνη Γαλέου, περιφρουρημένο από τους φωτισμούς του Βασίλη Κλωτσοτήρα, από τα κοστούμια και τα σκηνικά της Έρσης Δρίνη αλλά και από τη μουσική του Γιώργου Πούλιου.

Είναι σοκαριστικό το γυμνό μιας πα­ράστασης για το κοινό;

Δεν μιλάμε για ένα γυμνό που θέλει να προκαλέσει τον κό­σμο, να τον γαργαλήσει για να κόψει εισιτήριο. Άλλωστε αυτού του είδους τα τερ­τίπια έχουν παρέλθει προ πολλού.

Τι σας δυσκόλε­ψε στην παράσταση «Dream Story»;

Αυτό που με δυσκόλε­ψε ήταν το κομμάτι της αισθητικής. Το πώς αυ­τό το φως, το χρώμα, το ύφασμα θα περι­φρουρήσουν και θα δικαιολογήσουν απόλυτα τις μύχιες σκέψεις του Σνίτσλερ, λέει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved