Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα για τους «αγγέλους» του! (pic)
Showbiz

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα για τους «αγγέλους» του! (pic)

Σημαδιακή ημέρα για τον Γιώργο Νταλάρα σήμερα αφού ένας από τους δύο αγγέλους του γεννήθηκε και ένας άλλος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι! 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αποκάλυψε στο instagram πως είναι μία δύσκολη ημέρα για τον ίδιο αφού την έχει συνδέσει με δύο ανθρώπους που εκτιμούσε πολύ, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία τους, αναφέροντάς τους ως αγγέλους του και επεσήμανε στη λεζάντα: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε».

Θα θυμάστε όλοι πώς λύγισε ο Γιώργος Νταλάρας σε μία από τις πρόσφατες εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου όταν κλήθηκε να τραγουδήσει δημιουργία του Μάνου Ελευθερίου με τον οποίο ο ίδιος είχε ανδρωθεί μουσικά και είχε τραγουδήσει κομμάτια που άφησαν εποχή στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Ήταν φυσικό λοιπόν, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του να αναφέρει την ημέρα γέννησής του. Μεγάλη η απώλεια που νιώθει και για τον Σταύρο Κουγιουμτζή που αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες του νεότερου ελληνικού τραγουδιού.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Νταλάρας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved