Φαίη Ξυλά: «Συζητάω όταν νιώθω ότι είμαι έτοιμη να το κάνω»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Συζητάω όταν νιώθω ότι είμαι έτοιμη να το κάνω»

Η Φαίη Ξυλά εξομολογείται ότι δεν νιώθει πάντα έτοιμη να μιλήσει για θέματα, που την αφορούν, ακόμη και στους φίλους της.

Η γνωστή ηθοποιός, ακόμη, αναφέρεται στη δύσκολη θέση που τη φέρνουν οι δημοσιογράφοι με ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου.

Σε προσωπικό επίπεδο τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου, από εδώ και στο εξής;

Τα καλύτερα, τα πάντα, δεν ξέρω... ό,τι καλύτερο, εί­μαι εδώ και το περιμένω... (Γέλια.) Φέτος είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βρίσκομαι σε δύο δουλειές με υπέ­ροχους ανθρώπους, ηθοποιούς, συντελεστές και σκηνοθέτες, νιώθω δημιουργικά και καλά.

Ποιοι είναι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν;

Πάντα η οικογένεια μου είναι δίπλα μου και με στηρί­ζει σε όλα, είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό, όπως και για τους φίλους μου, που είναι «εκεί» όποτε τους χρεια­στώ, όπως φροντίζω βέβαια κι εγώ να είμαι γι' αυτούς.

Με τους φίλους σου συζητάς τα πάντα;

Είμαι «κλειστός» άνθρωπος, συζητά όταν νιώθω ότι είμαι έτοιμη να το κάνω. Έχω μια τάση να τα βλέπω πρώτα μόνη και μετά το συζητάω. .Οι φίλοι μου το γνωρίζουν αυτό, το σέβονται και μου δίνουν τη βοήθειά τους όταν τη ζητήσω.

Ό, τι σου συμβαίνει δεν είναι άμεσα ανακοινώσιμο στους φίλους σου;

Όχι, δεν είναι.

Σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση, οι δημοσιογράφοι, όταν σε ρωτάμε για τα προσωπικά σου;

Ναι, λίγο... έχω μάθει.ότι αυτές οι ερωτήσεις γίνονται, είμαι προετοιμασμένη, δεν ζω σε άλλο κόσμο. Προσπαθώ να απαντάω στα σημεία που νιώθω εγώ καλά. Ως άνθρωπος δεν μου είναι εύκολο να μιλάω, για προσωπικά ζητήματα, χωρις να σημαί­νει ότι έινε και τίποτα... εντάξει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved