Φιόνα Γεωργιάδη: «Άρχισα να αποδέχομαι και να αγαπώ τις αλλαγές»
Showbiz

Φιόνα Γεωργιάδη: «Άρχισα να αποδέχομαι και να αγαπώ τις αλλαγές»

Φέτος τη συναντάμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» στον ρόλο της Τάνιας.

Η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη μιλάει για τον ρόλο της, τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε προσεχώς αλλά και αν η ίδια δέχεται τις αλλαγές στη ζωή της...

Πως νιώθεις που η σειρά «Μην ψαρώνεις» σημειώνει μεγάλη επιτυχία;

«Ξέρεις, νομίζω πως όλοι οι εμπλεκόμενοι βιώνουμε ένα συναίσθημα ζεστασιάς. Εξαρχής αυτή η δημιουργική συνεργασία ήταν για μένα ευτυχής, αλλά σίγουρα νιώθω ακόμα μεγαλύτερη χαρά τώρα, που φαίνεται πως και το κοινό την έχει προσλάβει με θέρμη και ανυπομονησία».

Στη σειρά υποδύεσαι την Τάνια. Τι χαρακτήρας είναι;

«Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι που σιγά σιγά γίνεται γυναίκα και προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της, να χτίσει το μέλλον της εκ νέου, αφού η ζωή της φέρνει μεγάλες ανατροπές. Προέρχεται από μια ιδιαιτέρως ευκατάστατη οικογένεια που «χάνει τα λεφτά της» την ώρα που τους εγκαταλείπει ο πατέρας. Ολοι αναγκάζονται να αλλάξουν άρδην τρόπο ζωής. Η Τάνια είναι η μεγαλύτερη από τρεις αδελφές, η οποία μαζί με τη γιαγιά της Νενέλα, αντιστέκεται στις όποιες αλλαγές με ανεξάντλητο σθένος. Παρότι η Τάνια παρουσιάζεται συναισθηματικά αποστασιοποιημένη, θεωρώ ότι είναι δεμένη με την οικογένεια της. Η πρόκληση σχετικά με αυτόν τον ρόλο είναι να αναδειχθεί η πιο ανθρώπινη πλευρά της, πέραν του «πλουσιοκόριτσου», όπως στερεοτυπικά εμφανίζεται».

Εχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο που υποδύεσαι;

«Το πρόσωπο, το σώμα, τη φωνή! Θεωρώ ότι η Τάνια είναι ένας φρέσκος ρόλος που λόγω είδους (κωμωδίας) σου επιτρέπει να αυτοσχεδιάσεις σε μεγάλο βαθμό. Ο σκηνοθέτης μας, Πιέρρος Ανδρακάκος, ενισχύει τον αυτοσχεδιασμό και καλλιεργεί ένα θετικό περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, οπότε νιώθουμε ελεύθεροι και σίγουρα παίρνουμε στοιχεία από τον εαυτό μας υποδυόμενοι τους ρόλους μας. Η Τάνια, όπως κι εγώ, διεκδικεί αυτά που θέλει για τη ζωή της, αλλά οι αντιδράσεις της όταν δεν επιτυγχάνει τους σκοπούς της είναι έντονα διαφορετικές από τις δικές μου».

Της έχουμε δει οπό τα επεισόδια που έχουν προβληθεί, η Τάνια δεν μπορεί να αποδεχτεί την αλλαγή που έγινε ξαφνικά στη ζωή της. Εσύ είσαι άνθρωπος που σου αρέσουν οι αλλαγές;

«Θυμάμαι, όσο σπούδαζα στη Νέα Υόρκη, να ακούω τους καθηγητές μου να λένε ότι η αλλαγή είναι πρόκληση και η πρόκληση είναι καλοδεχούμενη. Επομένως, νομίζω ότι μεγαλώνοντας άρχισα να αποδέχομαι και να αγαπώ τις αλλαγές. Επίσης, η εναλλαγή των παραστάσεων είναι για μένα αναγκαίο συστατικό μιας χαρούμενης και γεμάτης έμπνευσης ζωής».

Τι αισθάνεται η Τάνια για τον Λεωνίδα; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

«Η Τάνια γοητεύεται από τον Λεωνίδα, γιατί φαίνεται να είναι αυθεντικός και τη διεκδικεί με έναν τρόπο πρωτόγνωρο για εκείνη. Ίσως ο Κωνσταντίνος της δίνει αγάπη και ασφάλεια, αλλά ως νέα επιζητεί να ζήσει τον έρωτα και το πάθος. Οψόμεθα τι από τα δύο θα την κερδίσει τελικά!».

Ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Τάνια να συγκατοικήσουν και εκείνη δέχεται, θα γίνει πράξη αυτή η επιθυμία τους ή θα υπάρξει κάποια ανατροπή στην πορεία;

«Θα συγκατοικήσουν, αλλά θα προκύψουν ένα σωρό περιπέτειες στην κοινή τους πορεία!».

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια;

«Να χαλαρώσετε και να γελάσετε!»

Τι σε κάνει ευτυχισμένη στη δουλειά σου;

«Οι ευγενικές συνεργασίες με αισθητική που με εκφράζει και η διάθεση για εξέλιξη», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved