Ελένη Φιλίνη: «Η εκτίμηση του κόσμου δεν σου χαρίζεται»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Η εκτίμηση του κόσμου δεν σου χαρίζεται»

Μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής ενώ έχει εργαστεί και εκτός συνόρων.

Η ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, μιλά για αυτή την εμπειρία της αλλά και για το κοινό της, το οποίο την στηρίζει και την αγαπάει.

Εκτός Ελλάδος έχεις παίξει είτε ως πρωταγωνίστρια, είτε ως συμπρωταγωνίστρια και σε διεθνής παραγωγές. Θα ήθελα να μας μιλήσεις για αυτήν την εμπειρία σου εκτός συνόρων.

«Ήταν πραγματικά εκπληκτικές δουλείες που πάντα θα τις θυμάμαι με αγάπη και φυσικά θα ήθελα και στο μέλλον να ξαναδούλεψω σε τέτοιες παραγωγές.

Είχα πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα Τούρκικο σίριαλ το «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ» και είχα επίσης συμμετοχή στον «Αρχοντα των Βαλκανίων» που ήταν μια διεθνής συμπαραγωγή. Επίσης συμμετείχα στο έργο του Γιώργου Λαζόπουλου στη «Μέδουσα» το '97, το οποίο και πήρε ένα χρόνο αργότερα βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου στο Χιούστον και ξανά στο ίδιο Φεστιβάλ βραβεύτηκε το έργο που κάναμε με τον Αλέξανδρο Λεονταρίτη, η «Αποπληρωμή». Δυστυχώς όμως, αυτό πέρασε στα «ψιλά» γράμματα».

Το κοινό σου, όμως, σε γνωρίζει καλά σε παρακολουθεί και σε αγαπάει.

«Ναι πραγματικά. Έχω εισπράξει αγάπη από τον κόσμο. Το θέατρο είναι απρόσωπο. Η δικαίωση του καλλιτέχνη έρχεται από το κοινό του και όχι από τους συναδέλφους. Για να υπάρχω εγώ τόσα χρόνια, από τον κόσμο υπάρχω. Δεν είχα καμιά πλάτη στη ζωή μου. Ωστόσο, και από τους συναδέλφους μου και εκτίμηση έχω πάρει και σεβασμό. Φυσικά, όλα αυτά είναι αλληλένδετα. Έχω δώσει και εγώ πρώτα για να πάρω. Η εκτίμηση του κόσμου δεν που χαρίζεται, την κερδίζει. Όχι φυσικά με την καλημέρα», λέει στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved