Ελένη Φιλίνη: «Όλες οι σχέσεις έχουν μέσα τους το συμφέρον»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Όλες οι σχέσεις έχουν μέσα τους το συμφέρον»

Για εκείνη δεν είναι μόνο ένας ο μεγάλος έρωτας.

Η Ελένη Φιλίνη μιλά για τους μεγάλους έρωτες της, για το αν οι άνδρες την πλησιάζουν λόγω του επαγγέλματος της και αποκαλύπτει τι πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει την εκτίμηση της.

Τι πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει την εκτίμηση σου;

«Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Η όλη του συμπεριφορά και η όλη του ζωή. Στη ζωή μου έχω αγαπήσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά έχω εκτιμήσει ελάχιστους μην σου πω στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εμένα το πιο δύσκολο πράγμα είναι να εκτιμήσω έναν άνθρωπο. Να τον αγαπήσω είναι πάρα πολύ εύκολο. Αγάπη όλοι έχουμε, αγαπάμε τα πάντα. Η εκτίμηση, όμως, και ο σεβασμός είναι τα πιο δύσκολα από όλα. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Μου λέει κάποιος: «εμπιστέψου με», πως να σε εμπιστευθώ βρε άνθρωπε. Σε ξέρω και από χτες! Σε βάθος χρόνου κερδίζονται όλα».

Ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι τι ζητάει από έναν άνδρα;

«Πολλά πράγματα μα πάνω από όλα να είναι ευγενής, θέλεις να δοκιμάσεις έναν άνδρα βγες μια βόλτα μαζί του, να οδηγεί φυσικά εκείνος το αυτοκίνητο και φυσικά χωρίς να ξέρει πως πας να τον τσεκάρεις. Δες τη συμπεριφορά του στον δρόμο. Από εκεί θα καταλάβεις τα πάντα, θα δεις τι άνδρας είναι. Εγώ είμαι δύσκολο παιδί. Να έχει ακεραιότητα χαρακτήρα, αυτό που λέω πάντα για όλο τον κόσμο. Να μπορώ να τον θαυμάσω ως άνθρωπο. Το μέσα του να θαυμάσω, εκτός του ότι πρέπει να μου αρέσει και απ' έξω. Είναι το «κλικ» που λέμε. Όλο αυτό είναι χημεία, είναι και άλλα πράγματα. Δεν έχω στάνταρ. Ωστόσο, εννοείται πως θέλω σεβασμό, πίστη, αφοσίωση, ασφάλεια. Να είναι αρσενικό παλαιάς κοπής».

Τον μεγάλο έρωτα τον έχεις συναντήσει;

«Για εμένα δεν είναι μόνο ένας ο μεγάλος έρωτας. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Έχω ερωτευθεί και με έχουν ερωτευθεί».

Οι άνδρες πλησιάζουν την Ελένη ή την Ελένη Φιλίνη;

Όλοι λένε θέλουν την Ελένη. Με πλησιάζουν για την Ελένη. Πού την ξέρουν την Ελένη; Θα ήμουν χαζή να πιστεύω πως κάποιος έρχεται γιατί ξέρει την ψυχή της Ελένης. Γιατί για να την μάθει θέλει κόπο. Δεν με ενοχλεί που κάποιος μπορεί να με πλησιάσει επειδή με γνωρίζει ως ηθοποιό. Λογικό είναι».

Αυτό όμως εν μέρη δεν δηλώνει και κάποιο «συμφέρον» με την έννοια πως «κοιτάξτε η σύντροφός μου είναι η Ελένη Φιλίνη»;

«Έχεις δει καμία σχέση εσύ που να βασίζεται σε μη συμφέρον; Τα πάντα είναι συμφέρον. Όλες οι σχέσεις έχουν μέσα τους το συμφέρον. Ακόμα και να σου αρέσει ένας άνδρας ή μια γυναίκα συμφέρον είναι. Γιατί δεν πας με κάποιον που δεν σου αρέσει; Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου να είναι, αν δεν σε ελκύει κάτι, πως θα βγεις μαζί του», λέει στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved