Μέμος Μπεγνής: «Σε έναν μήνα ξεκινάμε τις πρόβες για το δικό μας σινεμά»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Σε έναν μήνα ξεκινάμε τις πρόβες για το δικό μας σινεμά»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς «Η επιστροφή» και την θεατρική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» σε παραγωγή Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη που θα συμμετέχει. 

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

«Είναι πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα. Η Βίκυ Μανώλη, η σκηνοθέτιδα στο πρώτο συνεργείο, και ο Λίνος Χριστοδούλου στο δεύτερο είναι δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες και φοβεροί σκηνοθέτες. Με τον Λίνο, μάλιστα, είμαι πιο κοντά όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί ήμασταν και στην Κύπρο μαζί. Οπότε μας συνδέει μια ολόκληρη χρονιά γυρισμάτων και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Είναι πολύ καλοί και φαίνεται και στην εικόνα, καθώς η σειρά έχει και πολύ ωραία πλάνα. Επίσης, θέλω να καταγγείλω ότι με την Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν μπορώ να κάνω γύρισμα. Γνωριζόμαστε από πολύ μικρά. Δηλαδή φανταστείτε ότι με την Ευδοκία ήμασταν το 2002 στις «Φιλοδοξίες», μια σειρά του Mega, και το 2004 ήμασταν στο Εθνικό Θέατρο, στην παράσταση «Άμλετ» του αείμνηστου Μιχάλη Κακογιάννη, και από τότε δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί δουλειά γιατί μας πιάνουν τα γέλια. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά και είμαστε και πολύ αγαπημένοι. Είναι δύσκολο να κοιταζόμαστε και να είμαστε σοβαροί. Οπότε στα γυρίσματα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια, και με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, που δεν την ήξερα καθόλου, αρχίζει και., συμβαίνει αυτό, και δεν ξέρω μήπως εγώ είμαι αστείος και γελάνε! Αρχίζω να το πιστεύω αυτό»

Θεατρικά βρίσκεστε στην παιδική παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»

«Ναι, στον Ελληνικό Κόσμο, κάθε Σάββατο στις 02.30 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί. Πρόκειται για τέσσερα έργα του Αριστοφάνη «Πλούτος», «Ειρήνη», «Αχαρνής» και «Πουλιά», σε μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη. Μια παράσταση που μαθαίνει στο παιδί τον Αριστοφάνη με απλό τρόπο και περνάμε πολύ ωραία»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Σε έναν μήνα ξεκινάμε τις πρόβες για ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα που θα γίνει το καλοκαίρι. Ξανανοίγει το «Άλσος» με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου στο τιμόνι, σε κείμενο - σκηνοθεσία, και τον Φωκά Ευαγγελινό. Θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη παραγωγή των Μαροσούλη που θα λέγεται «Το δικό μας σινεμά». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη Φίνος Φιλμ με τραγούδια από τις ταινίες του Φίνου, με τη Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Κόκλα, την Κατερίνα Λέχου, τον Γιώργο Χρανιώτη, την Ελένη Γερασιμίδου, τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ένας θίασος 40 ατόμων, συν 10 μουσικούς, στο σύνολο 50 άνθρωποι. Μια πολύ μεγάλη και φιλόδοξη παραγωγή, που προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι το γεγονός του καλοκαιριού, γιατί θα αρχίσει στις αρχές Ιουνίου και θα παίζεται όλο το καλοκαίρι. Τον χειμώνα θα είμαι ξανά στο θέατρο Παλλάς με το έργο «Η ζωή του Ωνάση», σε κείμενο και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος θα υποδύεται και τον Ωνάση, με την Κατερίνα Παπουτσάκη, τη Δήμητρα Ματσούκα, την Ευγενία Δημητροπούλου. Εγώ θα κάνω έναν δημοσιογράφο, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών, αφηγητής, που όμως έχει και τη δική του ιστορία» είπε στο Mytv

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved