Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Είμαστε ακόμα αρκετά στενόμυαλοι...»
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Είμαστε ακόμα αρκετά στενόμυαλοι...»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που δοκίμασαν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις συνθήκες που αντιμετωπίσατε στις ΗΠΑ και αν αυτές άλλαξαν τον χαρακτήρα της.

«Το να βγαίνεις έξω από τα συνηθισμένα σου, να συναναστρέφεσαι άλλες κουλτούρες και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου είναι ένα τεράστιο μάθημα. Με βοήθησε πολύ να προσδιορίσω τη δική μου θέση μέσα στον κόσμο. Στο Λος Άντζελες ο κάθε άνθρωπος που θα συναναστραφείς είναι ξένος και με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε. Μου αρέσει πολύ αυτή η πολυπολιτισμικότητα! Από τον κάθε άνθρωπο κάτι καινούριο θα μάθεις και θα ακούσεις. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους που ήθελαν να έχουν όπλο στο σπίτι τους για άμυνα και μάλιστα σε μια κοινωνία όπου η βία καλπάζει.

Εγώ, που είμαι κατά της οπλοκατοχής, δεν θα αλλάξω γνώμη μιλώντας μαζί τους, απλώς θέλω να μάθω τι τους έχει οδηγήσει στο να σκέφτονται έτσι. Ακούς λοιπόν πράγματα, μαθαίνεις, εξοικειώνεσαι με το διαφορετικό. Αλλά και η εικόνα της Αθήνας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε και εδώ μεγαλύτερη πολυπολιτισμικότητα. Βέβαια είμαστε ακόμα αρκετά στενόμυαλοι...Όχι πως και στην Αμερική δεν συναντάς ρατσιστές και ξενοφοβικούς, ειδικά στις μικρότερες πόλεις», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved