Mαρίνα Βερνίκου: «Δεν πρέπει να πάρουμε τον ρόλο των αντρών»
Showbiz

Mαρίνα Βερνίκου: «Δεν πρέπει να πάρουμε τον ρόλο των αντρών»

Η Μαρίνα Βερνίκου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλά για τους ρόλους των δύο φύλων τονίζει και πως η ζωή είναι άδικη.

Έχει βρει ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, καθώς είναι παντρεμένη με τον Μίλτο Καμπουρίδη και το αποκαλύπτει!

Υπάρχει μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο;

«Ο θαυμασμός. Μόνο αν θαύμαζες τον άνθρωπό σου μπορεί να συνεχιστεί μια σχέση. Συνήθως, οι άντρες προχωρούν γρήγορα, μεγαλώνουν, γίνονται επιτυχημένοι και η γυναίκα· μένει πίσω, και ο ανταγωνισμός γίνεται άνισος. Πρέπει όσο εξελίσσεται ο άντρας σου, τόσο να εξελίσσεσαι κι εσύ.

Η καθημερινότητα δεν απομυθοποιεί;

«Γι' αυτό χρειάζεται να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Να προσέχεις τον εαυτό σου, να δουλεύεις, να είσαι καλή μάνα. Πρέπει, βέβαια, και ο καθένας να έχει τη ζωή του, να μην είναι εξαρτημένος ο ένας από τον άλλο».

Η γυναίκα αντιμετωπίζει άλλες δυσκολίες λόγω των πολλαπλών της ρόλων, ενώ ο άντρας έχει κυρίως τη δουλειά του. Είναι λίγο άδικο.

«Ναι, είναι, αλλά η ζωή είναι άδικη. Παίρνεις τα πράγματα ως έχουν και συνεχίζεις».

Πρόσφατα γιορτάστηκε η Ημέρα της Γυναίκας. Βλέπεις να οδεύουμε σε μια εποχή όπου η γυναίκα κυριαρχεί και θέτει τις αφετηρίες και τις βάσεις στην κοινωνία μας;

«Στο τιμόνι πρέπει να κάθεται ο καλύτερος, ασχέτως φύλου. Δεν είμαι σκληροπυρηνική με τις γυναίκες. Ο καθένας σε ό,τι κάνει καλύτερα. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε τον ρόλο των αντρών», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved